Fejleszd te is a Bing-et - játszva!

A Bing keresője fejlesztése érdekében egy kis játékot indított útjára az MS. Az elgondolás alapvetően jó, a kérdés csak az, hogy ki mennyire találja szórakoztatónak az ilyesmit. Akinek viszont ízlésébe vág, és még ideje is van, azzal esetleg tényleg jól járhat az MS (általa pedig a Bing-et használó keresgélők).

Fejleszd te is a Bing-et - játszva!

Bing keresőjének fejlesztése érdekében egy kis játékot indított útjára az MS. Az elgondolás alapvetően jó, a kérdés csak az, hogy ki mennyire találja szórakoztatónak az ilyesmit. Akinek viszont ízlésébe vág, és még ideje is van, azzal esetleg tényleg jól járhat az MS (általa pedig a Bing-et használó keresgélők).

A Page Hunt (Oldalvadászat) névre hallgató játék alapvetően igen egyszerű: kap az ember egy teljesen véletlenszerűen kiválasztott weboldalt, majd annak áttekintését követően olyan szavakat kell begépelnie, amelyekkel keresve az az oldal szerinte a Bing első öt találata közé kerülhet.

Ez alapján kézenfekvő természetesen az értékelés is: minél jobban eltalája az ember a megfelelő szavakat, és minél közelebb kerül azokkal a megjelenített oldal az első öt találathoz, annál több pontot kap érte. Az élmény fokozása érdekében természetesen megfűszerezték a játékot különböző animációkkal, dicsőségtáblával, bónuszpontokkal és más hasonló "játékszerű" jellegzetességekkel is.

Látható tehát, hogy a játék igen egyszerű és célratörő; ha másra nem, pár üres perc elütésére mindenképp alkalmas (amennyiben telepített az ember Silverlight-ot a gépére); aki pedig szereti és használja is a Bing-et, annak gyakorlatilag kötelező elszórakoznia a PageHunttal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward