Fejhallgató állvány Qi töltővel, hangkártyával és USB portokkal a Cooler Mastertől

A GS750-es modell sokkal több, mint egy egyszerű fejhallgató tartó – még 13 darab címezhető RGB LED is került a talpazatába.

Fejhallgató állvány Qi töltővel, hangkártyával és USB portokkal a Cooler Mastertől

A Cooler Master egy hasznos asztali kiegészítővel jelentkezik a piacon, amely nem csak a játékosok számára jöhet jól. A GS750-es modell első ránézésre nem tűnik többnek egy egyszerű, modern dizájnnal rendelkező fejhallgató állványnál, ami RGB LED alapú világítással varázsolja színesebbé közvetlen környezetét. A látszat azonban csal, ugyanis az alumínium állvánnyal, műanyag talpazattal és csúszásgátló gumitalppal ellátott újdonság számos egyéb extrát is kínál.

Galéria megnyitása

Az állvány talpának két oldalára egy-egy USB 3.0-s Type-A csatlakozó került, a jobb oldali mellett pedig egy 3,5 milliméteres Jack Audió portot is találunk, ami a beépített hangkártyához csatlakozik. Utóbbinak köszönhetően 7.1 csatornás virtuális térhangzást is élvezhetünk, a különböző paramétereket pedig a gyártó ingyenes alkalmazásán keresztül módosíthatjuk – beleértve a talpazat szélét megvilágító 13 címezhető RGB LED működését is.

Galéria megnyitása

A talpazat teteje alá egy Qi kompatibilis vezeték nélküli akkumulátortöltő került, ami maximum 10 W-os teljesítménnyel tudja tölteni az okostelefonokat, gamer egereket, illetve minden egyéb Qi kompatibilis eszközt is. A töltést egy vezérlő felügyeli, amely megelőzi a túlmelegedésből és túltöltésből fakadó problémákat, valamint leállítja a töltést, ha a talpazat tetejére nem oda való tárgy kerül.

Galéria megnyitása

A 160 milliméter mély, 100 milliméter széles és 275 milliméter magas állvány segítségével nagyobb rend uralkodhat az adott számítógépasztalon, valamint extra funkcionalitáshoz is jutunk. Ennek persze ára van, hiszen a GS750-es állvány 79,99 euróba kerül. Kereskedelmi forgalomban viszont majd csak augusztus 27-től találkozhatunk az újdonsággal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap