Februárban érkezik a Windows 10 mobil bemutató kiadása?

Az új szoftver a Windows Phone és a Windows RT közös utódja lehet.

Februárban érkezik a Windows 10 mobil bemutató kiadása?

A Microsoft mára időzítette következő nagy Windows rendezvényt, amelynek alkalmával további részletek is napvilágot láthatnak a Windows 10 újításaival, illetve az általa kínált felhasználói élmény részleteivel kapcsolatban. A Windows 10 mellett a Windows 10 mobil kiadása is bemutatkozhat, legalábbis Mary Jo Foley informátorai ezt állítják. A bemutatóra ugyan sor kerülhet, de az új operációs rendszer első próbaváltozatát majd csak februártól kezdve lehet letölteni.

A Microsofthoz közel álló források szerint a Windows 10 mobil kiadása az okostelefonokat és a táblákat veszi célba. A szoftver nem csak Intel, hanem ARM alapú SoC egységeken is elketyeg majd, ám arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mit kínál. Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy a Windows 10 mobil változata a Windows Phone és a Windows RT operációs rendszer közös utódja lesz.

A Windows 10 mobil változatának első publikus bemutató kiadása a jelenlegi értesülések alapján az idei év februárjában válhat elérhetővé. Ez a kiadás minden bizonnyal az első publikus béta lesz – az viszont még nem világos, pontosan mikor érkezik a végleges Windows 10 mobil operációs rendszer. A Windows 10 esetében nyár végi, illetve őszi megjelenésről beszélnek – jó eséllyel a mobil változatnál is hasonló forgatókönyv érvényesülhet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward