Ezúttal egy gamer egérrel rukkolt elő az MSI

Az Interceptor DS300 ergonomikus kivitelben, 8200 DPI-s lézeres szenzorral kerül forgalomba. Hat gombja programozható, alja súlyozható.

Ezúttal egy gamer egérrel rukkolt elő az MSI

Az MSI egy elegáns, főként jobbkezes játékosok számára tervezett lézeres egeret mutatott be, amely a szokásos piros-fekete színösszeállítást alkalmazza, fedélzetén pedig igényes elektronika kapott helyet.

Az Interceptor DS300-as modell magas minőségérzetet keltő kivitelben kerül az üzletek polcaira, formavilága ergonomikus, fontos fogáspontjain pedig csúszásgátló textúrával ellátott gumibetétek fokozzák a kényelmet és a stabilitást. A strapabíró egér hat darab programozható gombbal érkezik, amelyek közül a két fő egérgomb OMRON GAMING kapcsolókat alkalmaz, így ezek 5 milliónál is több lenyomást bírnak ki élettartamuk során. Az egér alján egy ADNS-9800-as lézeres szenzor dolgozik, ami 100 DPI-s minimális és 8200 DPI-s maximális érzékenységgel működhet, az aktuális érzékenység szintje 50 DPI-s lépésközzel választható ki. A fedélzeten van DPI kapcsoló is, amellyel az előre beállított, vagy éppen általunk megadott négy érzékenységi szint közül választhatunk, méghozzá gyorsan, játék közben is. Az aktív DPI profil a ledes visszajelző rendszer segítségével könnyedén látható. Az optimális súlypontot az egér alján kialakított rekeszekbe passzoló súlyokkal állíthatjuk be – összesen három darab 4,5 grammos súly jár a szetthez.

A hat darab programozható gombhoz társított makrók négy profilban tárolhatóak, a különböző beállítások elvégzése pedig az egérhez tartozó szoftveren keresztül oldható meg. Egyebek mellett állítható a Lift-off Distance is, méghozzá 10 szintben, így az egér emelése során elkerülhető, hogy akaratlanul is mozgást érzékeljen, ami egy kiélezett csata alkalmával sok-sok probléma forrása lehet.

A 125 x 81 x 43 milliméteres egér kapott ledes világítást is: a tetején található sárkány motívum mögött 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes LED lapul, a DPI váltó kapcsoló mögött azonban csak egyszerű piros LED dolgozik. A világítás működhet lélegző, pulzáló módban, vagy éppen folyamatos fénnyel, de igény szerint kikapcsolására is van lehetőség. Az egér aranyozott USB 2.0-s porton keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez, ehhez pedig 1,8 méter hosszú, szövetbevonattal ellátott kábelt használ. Az egér válaszideje 1 ezredmásodperc, tömege pedig 150 gramm körül helyezkedik el.

Az MSI Interceptor DS300-as gamer egere rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, várható listaáráról azonban még nem hullott le a lepel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward