Ezermester űregér a 3Dconnexion-tól

Piacra dobta legújabb trónörökösét, a SpacePilot PRO alkotóegeret a gyártó, amely valóban rá is szolgált a nevére, mind a futurisztikus formatervezését, mind pedig a valóban rendkívül sokrétű funkcionalitását illetően.

Ezermester űregér a 3Dconnexion-tól

Piacra dobta legújabb trónörökösét, a SpacePilot PRO nevű 3D-s alkotóegeret a gyártó, amely valóban rá is szolgált a nevére, mind a futurisztikus formatervezését, mind pedig a valóban rendkívül sokrétű funkcionalitását illetően.

A SpacePilot PRO ugyanis ténylegesen egy rendkívül mesteri tervezésű és kialakítású műszaki segédeszköz, aminek kétségkívül nagyon örül is majd minden modellező és más számítógépes tervezéssel foglalkozó szakmabeli is.

Legfőbb és legfontosabb eleme értelemszerűen a középen kiálló kis henger, amely egyszerre szolgál nyomógombként, forgatótárcsaként és botkormányként is annak érdekében, hogy maximálisan megkönnyítse a 3D-s térben való navigációt. Ez fix eleme mindegyik SpaceNavigatornak.

További érdekessége az LCD Workflow Assistant színes kijelzője, amelyen sokmindent elintézhetünk; vezényelhetünk róla különböző programokat, nézhetünk naptárakat, vagy e-maileket Outlook-kal. Az Assistant szoftvere rendkívül rugalmas, gyakorlatilag bármilyen egyéni igény kiszolgálására beállítható.

Rendelkezik az egér továbbá öt új, kétfunkciós navigációs (nézetváltó) gombbal és szintén öt kétfunkciós "intelligens" gombbal is, amelyek egyes alkalmazások gyakran használatos parancsait aktiválhatják. A vezérlőfelület előtt pedig egy ívelt csuklópihenő tartja az ember kezét, minimalizálva így az egér kezeléséhez szükséges kéz- és karmozgást.

A SpacePilot PRO-t jelenleg $499 ellenében vesztegetik. Kompatibilis XP-vel, Vista-val, Solaris 8-cal és 10-zel, SuSE 9.3-mal és Redhat Enterprise WS 4-gyel is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward