Ezek a jövő takarító eszközei az LG szerint

A 2020-as CES-re a vállalat különböző felmosó és porszívó berendezésekkel is készül.

Ezek a jövő takarító eszközei az LG szerint

Az LG már számos területre bevezette a ThinQ elnevezést, és a takarítóeszközök sem jelentenek ez alól kivételt. Most kettő olyan különleges szerkezet került terítékre a Consumer Electronics Show közeledtével, ami sokaknak az érdeklődését keltheti majd fel.

Egy újdonságok nagyon eltérőek, van itt egy olyan rúdporszívó, ami kényelmes és gyors takarítási lehetőséget fog nyújtani teljese körű funkcionalitással, és van egy robotfelmosó, ami elképesztően tisztára tudja varázsolni a padlót anélkül, hogy egy szemernyit is károsítaná a felületet.

Galéria megnyitása

Az LG kiemelte a hivatalos közleményében, hogy mind a kettő terméknél meglesz a Power Drive Mop technológia, amit kifejezetten a felmosási műveletekhez fejlesztettek a vállalat szakemberei. A CordZero ThinQ A9 rúdporszívó és a CordZero ThinQ robotfelmosó is megkapta azt a dupla forgós, felmosópárnás rendszert, ami automatikus vízadagolással és a folyamatosan, gyorsan pörgő mozgással éri el, hogy tökéletesen felmossa a felületet, nedves nyomokat nem hagyva maga mögött.

A Power Drive Mop különösen olyan felületeknél jöhet jól, amik nagyon érzékenyek arra, ha megáll a felületükön a víz, esetleg a résekbe beszivárog a nedvesség. A parketta ilyen például, szóval egy parkettás lakásban a padló élettartamát is megnövelhetik az újdonságok, de erre egyébként az LG nem tért ki külön. Az automatika akár teljesen le is állíthatja a felmosás közben a vízadagolást, a rendszer nagyon kifinomultan fogja tenni a dolgát.

Az LG CordZero ThinQ A9 kiemelkedően hatékonyan tudja felszedni a különböző szennyeződéseket is a padlóról, hogy megkönnyítse a készülék dolgát a felmosást megelőzően. Ennél a készüléknél cserélhető fejekkel érhető el a teljes körű takarítás. A termékben az LG saját Power Drive rendszer működik, és a teljesítményéhez képest (140 watt) remek szívóerőt fog biztosítani. A Power Drive felel majd a felmosás működéséért is, és egyébként a Power Drive Mop itt külön csomagként is megvásárolható majd.

Galéria megnyitása

Fontos, hogy ez egy akkumulátoros készülék, így nem kell a kábellel sem babrálni a használata közben, nincs szűkség arra, hogy minden szobánál átdugdossa az ember. A töltőállványa pedig kényelmesen és praktikusan tárolja, miközben táplálja a gépet használaton kívül. Szerencsére az LG gondolt arra, hogy bírja a masina a hosszabb folyamatos használatot is, és ezért kettő akkut mellékel hozzá, melyeket gyorsan lehet tölteni. Amikor lemerül a gép, pillanatok alatt letudható a csere, és mehet tovább a takarítás. A kézi jellegéből fakadóan egyetlen nagyobb hátránya van a CordZero ThinQ A9-nek, hogy a tartályát az átlagosnál sűrűben kell üríteni.

A LG CordZero ThinQ M9 robotfelmosó a robotporszívókhoz hasonlóan teszi majd a dolgát, csak a felmosással lényegesen nagyobb tisztaságot hagyhat maga mögött. Ez a szerkezet kettő kamerával is fel van szerelve, melyekkel tökéletesen fel tudja majd mérni a környezetét a gépezet, így nem fog összeütközésbe keveredni a háziállatokkal, és a bútorokat is gond nélkül elkerüli.

Galéria megnyitása

Külön kiemelte a vállalat ennek a terméknek az integrált Power Drive Mop rendszerét, amivel új szintre tudja emelni a padlóápolást. És a My Zone funkcióval pedig okostelefonról lehet vezérelni a robotfelmosónak a működését, ki lehet küldeni bármikor, hogy mosson fel például a konyhában főzés után.

További érdekesség, hogy ezt a masinát össze lehet majd kötni virtuálisan a CordZero ThinQ R9 robotporszívóval, és ilyenkor a két takarítóeszköz teljes összhangban róhatja a lakást csillogó tisztaságot hátrahagyva. Ezek a takarítóeszközök Wi-Fi-n keresztül fognak szinkronba kerülni. Külön érdekessége a gépek összhangjának, hogy a ThinQ R9 robotporszívó pontosan tudni fogja, hogy éppen hol van szükség felmosásra is, és amikor befejezi a munkát, akkor elküldi az adott lakásrészekbe a robotfelmosót.

„A CordZero ThinQ termékeket a vásárlók igényeinek alapos felmérése nyomán fejlesztettük ki azzal a céllal, hogy a legnehezebb tisztítási feladatokat is képesek legyenek elvégezni.” – mondta Dan Song, az LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke.

A termékek sajnos nem feltétlenül lesznek elérhetőek minden régióban, de az LG a megjelenéssel kapcsolatos pontos információkat nem osztotta meg. Remélhetőleg a cég elárul majd erre vonatkozó részleteket a CES-en Las Vegasban, ahol minden látogató szemügyre veheti az újdonságokat testközelből is.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap