Ez a megoldás a monitorunkat bámuló illetéktelenek ellen

A ViewSonic kiegészítője sok helyzetben jöhet jól, használata pedig meglehetősen egyszerű.

Ez a megoldás a monitorunkat bámuló illetéktelenek ellen

Rengeteg helyen jelent problémát, ha illetéktelenek rálátnak egy olyan monitorra, amelyen éppen bizalmas vagy kényes adatok jelennek meg, így ezeken a területeken mindenképpen szükség lehet valami egyszerű, de hatásos védelemre. A ViewSonic legújabb terméke pont erre a problémára nyújt megoldást: a Privacy Filter Screen Protector névre keresztelt kiegészítő egy egyszerű szűrő, amit a kijelzőre helyezve lecsökkenthetjük a panel betekintési szögeit.

Az újdonságot gyártója a vonatkozó szabványoknak megfelelően készítette el, így végeredményként egy olyan kiegészítő született, ami 60 fokra csökkenti az adott kijelző betekintési szögeit, viszont ezen a látószögön belül nem okoz képminőség-romlást. Az új kiegészítőt az oktatásban, az egészségügyben és pénzügyi területen éppúgy hatékonyan használhatják majd, mint a kormányzati szerveknél vagy az üzleti világban. A Privacy Filter Screen Protector akár még magánszemélyek számára is vonzó kiegészítő lehet.

A ViewSonic három népszerű monitor-képátlóhoz kínálja új portékáját: a Privacy Filter Screen Protector 21,5 hüvelykes, 23,6 hüvelykes és 27 hüvelykes kivitelben kerül az üzletek polcaira. Az újdonság a betekintési szög csökkentése mellett a kijelző tükröződését is csökkenti, hála a tükröződés-gátló bevonatnak. A kiegészítő tulajdonképpen egy kijelzőre ragasztható, strapabíró fólia.

A 16:9-es képarányú kijelzőket megcélzó Privacy Filter Screen Protector a következő év januárjában válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban.

A 21,5 hüvelykes példány 99,99 dollárba (VSPF2150), a 23,6 hüvelykes 109,99 dollárba (VSPF2360) a 27 hüvelykes pedig 179,99 dollárba kerül majd (VSPF2700). Mindegyik változatra két év garanciát vállal a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward