Shop menü

EZ A 360 HZ-ES LG GAMER MONITOR LETT A LEAGUE OF LEGENDS EMEA CHAMPIONSHIP HIVATALOS KIJELZŐJE

Az új modell kifejezetten eSport játékra született.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Ez a 360 Hz-es LG gamer monitor lett a League of Legends EMEA Championship hivatalos kijelzője

Az LG büszkén jelentette be, hogy az UltrtaGear sorozat legújabb tagja, a 360 Hz-es maximális képfrissítési rátával dolgozó, 25GR75FG típusjelzéssel ellátott gamer monitor lett a 2023-as League of Legends EMEA Championship hivatalos kijelzője. Az új monitor az LEC-szezon kezdetén debütál, ahol a régió legjobb csapatainak játékosai játszanak majd rajta a bajnoki címért.

Galéria megnyitása

Alapok terén egy 24,5 hüvelykes IPS panellel szerelt monitorral van dolgunk, ami 1920 x 1080 pixeles natív felbontás és 1 ezredmásodperces GtG válaszidő mellett üzemel. A matt felületű panel 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes, azaz 8-bites megoldással van dolgunk. A tipikus fényerősség 400 nit, míg a tipikus kontrasztarány 1000:1 értéket képvisel, a betekintési szögek szokás szerint 178 fokosak. Az új monitor Nvidia G-Sync támogatással érkezik, kapott Reflex és ULMB támogatást, valamint az OSD alapú célkereszt, illetve az FPS számláló sem hiányzik a kínálatból. A villódzás-mentes háttérvilágítást használó panel gyárilag kalibrálva érkezik és az sRGB színteret 97%-ban képes lefedni. A termék még a VESA DisplayHDR tanúsítványának 400-as lépcsőjét is kiérdemelte.

Galéria megnyitása

Az elsősorban eSportra született monitor két darab HDMI 2.0-s, illetve egy DisplayPort 1.4-es videó bemenettel rendelkezik, ezeken kívül kétportos USB 3.0-s hubbal, valamint fejhallgató kimenettel is felvértezték. A gyári állvány a kijelző döntését (-5/+15 fok), elforgatását (+/- 30 fok), magasságának állítását (0-110 mm), illetve pivot/portré módba történő elforgatását is támogatja. Igény esetén a VESA 100 támogatásban rejlő lehetőségeket is kiaknázhatjuk, ugyanis az ehhez szükséges menetes  furatok rendelkezésre állnak. A tápellátás külső tápadapteren keresztül valósul meg.

Galéria megnyitása

Az új monitor az említett eSport rendezvényen mutatkozik be, a LEC 2023 Winter Season már 2023. január 21-e óta zajlik.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére