Extrém kivitelben kerül forgalomba a Raidmax legújabb PC háza

A Seiran II nem egy átlagos számítógépház, már ami a kinézetét illeti.

Extrém kivitelben kerül forgalomba a Raidmax legújabb PC háza

A Raidmax műhelyében elkészült a Seiran számítógépház felújított változata, a Seiran II. Az újdonság elődjéhez hasonlóan szintén közepes torony formátumú, dizájnja pedig ezúttal is meglehetősen extrém – valószínűleg lesz, aki első látásra beleszeret, és olyan is, aki nagyon rá fog csodálkozni a furcsa formavilágra.

A Seiran II 476 x 216 x 457 milliméteres mérettel rendelkezik, és microATX vagy ATX formátumú alaplapokat tud befogadni. A ház belseje klasszikus elrendezést képvisel: felül az alaplaptálca kapott helyet a szokásos szerelőablakkal, alul pedig a tápegység lapul, természetesen a ház hátulján, a ház elejére pedig a meghajtók bővítőhelyei kerültek. A 7 darab PCI slottal ellátott számítógépház összesen három darab 5,25 hüvelykes, valamint három darab 3,5 hüvelykes bővítőhelyet kapott – ezek mindannyian szerszámmentesen szerelhetőek. A számítógépház belsejében maximum 390 milliméter hosszú bővítőkártyák férnek el.

A ház hátuljáról természetesen a folyadékhűtő rendszerek külső hőleadó radiátorához tartó csövek kivezetéséhez szükséges furatok sem hiányoznak. A szellőzésről alap esetben három ventilátor gondoskodik: egy 120 milliméteres példány a ház előlapja mögött, egy pedig a ház hátulján teljesít szolgálatot, plusz az oldallapon egy 180 milliméteres átmérőjű légkeverő is jelen van. Utóbbi a plexi oldalablakra rögzítve érkezik.

A ventilátorok mellé kétcsatornás fordulatszám-szabályzó is jár, az előlapi portok között pedig egy USB 3.0-s és két USB 2.0-s port, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik.

A rendhagyó dizájnnal rendelkező Raidmax Seiran II néhol már kapható, ára pedig 39,99 euró magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward