Extrém hűtéssel és tápellátással jön az MSI új videokártyája

A GeForce GTX 980 Ti Lightning a sorozatra jellemző kiváltságokat élvezheti, így igazán különleges lesz.

Extrém hűtéssel és tápellátással jön az MSI új videokártyája

Az MSI egy új videokártya bemutatására készül, ami több szempontból is különleges lesz. A GeForce GTX 980 Ti Lightning névre keresztelt termék várhatóan az MSI eddigi legkomolyabb videokártya hűtését hordozhatja magán, ami nem csak a tuningpotenciálra, de a gyári órajeleken történő üzemre is rendkívül pozitív hatást gyakorolhat.

A friss modell nem csak hűtés, hanem tápellátás terén is különleges lesz, hisz rettentően erős VRM áramkört kap. Órajelek tekintetében a ZOTAC korábban kiadott GeForce GTX 980 Ti AMP! Extreme modelljének szintjét ostromolhatja az MSI megoldása – a GPU Boost 2.0-s átlag-órajel a pletykák szerint 1342 MHz lehet. Utóbbi mindössze 13 MHz-cel marad el a Zotac említett megoldásának GPU Boost 2.0-s átlag-órajelétől, ami egyébként 1355 MHz-es értéket képvisel.

Dizájn tekintetében a Lightning sorozatnál megszokott fekete-sárga színvilág köszönhet vissza, igaz, egyes források azt sem tartják kizártnak, hogy az MSI a Z170A XPower Gaming Titanium-nál alkalmazott újfajta dizájnt veti majd be. Pletykák ide vagy oda, hamarosan kiderül, mit alkottak az MSI mérnökei a vállalat "boszorkánykonyhájában".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward