Extrém gamer egér OLED kijelzővel és rezgőmotorral

A SteelSeries Rival 700 ezen felül cserélhető szenzorral, cserélhető kábellel, cserélhető tetőlappal, valamint RGB LED alapú világítással is fel lesz szerelve.

Extrém gamer egér OLED kijelzővel és rezgőmotorral

A SteelSeries tarsolyából egy meglepő egér pottyant ki, ami a Rival 700 nevet viseli, fedélzetét pedig roskadásig pakolták szokatlan extrákkal. A 159 grammos újdonság 124,85 x 68,46 x 41,97 milliméteres mérettel bír, optikai szenzorból pedig egy PixArt PMW3360-as modellt használ.

A szenzor moduláris kivitelben érkezik, vagyis az egér alján található négy csavar kitekerésével teljes egészében kivehető, helyére pedig másik szenzor is kerülhet. Az alap szenzor érzékenysége 100 és 16 000 CPI között helyezkedik el, az aktuális érzékenység pedig szabadon állítható.

A szenzor 1:1 követési pontossággal dolgozik, nem alkalmaz semmiféle hardveres gyorsítást, másodpercenként pedig 726 centiméternyi mozgás feldolgozására képes. A szenzor mellett az egér USB 2.0-s vezetéke is cserélhető, gyárilag pedig kétféle kábelt kapunk: egy 2 méteres szőttet, valamint egy 1 méteres hagyományosat.

Az ergonomikus ház oldalán, rögtön a bal egérgomb mellet helyeztek el egy OLED kijelzőt, ami az aktuális érzékenység mellett, a likvidált ellenfelek számát vagy a játékos klánjának logóját is megjelenítheti – valahogy úgy, mint ha egy drága „dinamikus” matrica lenne.

Az egér házának teteje cserélhető, a kínálatban pedig eltérő textúrával és eltérő formavilággal rendelkező borítások szerepelnek majd. A tetőlap alá egy haptikus visszajelzést biztosító motor is került, ami az aktuális játék eseményeinek megfelelően rezgéssel fokozza az izgalmakat és a játékélményt.

A hét programozható gombbal érkező Rival 700-as egér jobbkezesek számára készült, és a manapság oly népszerű RGB LED alapú világítás sem hiányzik róla, ami 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes. Az egér különböző üzemi paraméterei természetesen módosíthatóak lesznek, a beépített fedélzeti memória pedig a makrók és a profilok tárolását segíti majd.

A SteelSeries Rival 700-as egere kétségkívül érdekes jelenség lesz, az viszont egyelőre rejtély, hogy mikor kerül az üzletek polcaira. Hogy árcéduláján milyen összeg szerepel? Idővel kiderül, de hogy borsos lesz, az már most borítékolható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward