Extravagáns PC ház Mini-ITX alaplapokhoz

A D.Frame Mini kompakt felépítése ellenére meglehetősen tágas, ám extrém dizájnja miatt nem lesz olcsó.

Extravagáns PC ház Mini-ITX alaplapokhoz

Az In Win a rendhagyó felépítéssel rendelkező D-Frame számítógépházzal sokakat meglepett, idén pedig az S-Frame segítségével borzolta a kedélyeket a Computex 2014 alkalmával.

Most eljött az idő, hogy a népszerű D-Frame kompaktabb változata, a kifejezetten Mini-ITX formátumú alaplapokhoz készített D-Frame Mini is megérkezzen, ami egyébként az idei Computex alkalmával már ugyancsak feltűnt. Az újdonság háromféle kivitelben lesz elérhető: matt feketében, valamint narancs, illetve piros színben vihetik haza mindazok, akiknek tetszenek a nyitott légterű, kissé különc felépítéssel rendelkező számítógépházak. A ház belsejét persze minden esetben matt feketére festik.

A D-Frame Mini alumíniumvázzal rendelkezik, oldallapjait pedig 3 milliméter vastag színezett és edzett üveglapok alkotják. Az alumíniumcsövekből álló keret mentén összesen 16 darab gumilábat is elhelyeztek, így a számítógépház összesen hatféle pozícióban használható.

Az újdonság belsejében meglehetősen ütős Mini-ITX alapú konfiguráció kaphat helyet: a ház belsejében akár 340 milliméter hosszú kétslotos videokártya is elfér, azaz remek alapja lehet egy mini gamer erőműnek. Processzorhűtőből maximum 165 milliméter magas példány jöhet szóba, a tápegység pedig maximum 220 milliméter hosszú lehet. A ház belsejében akár öt darab 2,5 hüvelykes adattároló is elfér, de igény szerint dönthetünk három darab 3,5 hüvelykes és két darab 2,5 hüvelykes meghajtó alkalmazása mellett is. Az előlapi portok között két USB 3.0-s csatlakozó, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet található. A nyitott légterű ház szellőzéséről két darab 120 milliméteres átmérőjű ventilátor gondoskodhat. A ventilátorok helyére persze 240 milliméteres hőleadó radiátor is kerülhet, ha folyadékhűtő rendszer kiépítése a cél.

A speciális felépítés a könnyebb hordozhatóságot is segíti, ugyanis a keretek fogantyúként is funkcionálhatnak, így a termék ideális választás lehet, ha sokat járunk Lan Partyra. A D-Frame Mini egyébként 405 milliméter magas, 230 milliméter széles és 501 milliméter mély, tömege pedig 5,25 kilogramm.

A D-Frame Mini rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára 300 euró körül fog alakulni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward