Extravagáns külső HDD ház négy merevlemez számára

Extravagáns külső HDD ház négy merevlemez számára

Az Icy Dock kínálata a napokban egy extrém kinézetű külső merevlemez házzal bővült, amelyben összesen négy darab 3,5 hüvelykes adattároló fér el.

A Black Vortex MB174U3S-4SB extravagáns formavilággal rendelkezik, előlapja mögött pedig egy 120 milliméteres átmérőjű, kék ledes világítást is bevető rendszerhűtő ventilátort helyeztek el. A rács mögé pozícionált légkeverő kellő légáramlást biztosít a SATA merevlemezek számára, így azok hűvösen üzemelhetnek, ami jótékonyan hat várható élettartamukra. A ventilátor üzemi fordulatszáma egy háromállású kapcsoló segítségével szabadon állítható, csak úgy, ahogy a kék ledes világítás fényerőssége is. A ventilátor igény esetén bármilyen szabványos 120 milliméteres légkeverőre lecserélhető a későbbiekben, ha szükséges. A remekül szellőző ház persze porszűrőket is kapott, így a por nagy része a házon kívül maradhat, a szűrők pedig szükség esetén kivehetőek, tisztíthatóak.

Az egyes merevlemezeket könnyedén kezelhető, gyorsan kivehető fiókokban helyezhetjük el, így egy esetleges HDD csere vagy bővítés is gyorsan, egyszerűen elvégezhető. A fiókok természetesen 2,5 hüvelykes adattárolókat is fogadhatnak, ha beszerezzük az ehhez szükséges EZ-Convert sorozatú átalakító keretet. Az egyes HDD fiókokhoz természetesen külön aktivitás-jelző LED is tartozik.

A SATA 1,5 Gbps-os, 3 Gbps-os és 6 Gbps-os csatolófelülettel szerelt merevlemezekkel egyaránt kompatibilis újdonság USB 3.0-s vagy eSATA 3 Gbps-os csatlakozón keresztül kapcsolódhat az adott rendszerhez – utóbbihoz a rendszer részéről Port Multiplier támogatás meglétére is szükség van ahhoz, hogy minden merevlemez használható legyen.

A főleg fémből készített ház 144,8 milliméter hosszú, 130 milliméter széles és 235,5 milliméter magas, üres tömege pedig 1303 gramm. Az újdonságot gyártója asztali számítógépek, médialejátszók, otthoni szerverek vagy megfigyelő rendszerek mellé egyaránt ajánlja.

A 3 év garanciával érkező külső merevlemez ház rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára pedig 155 dollár magasságában helyezkedhet el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward