EVGA GeForce GTX 560 Ti, Crysis 2-vel

Az EVGA bemutatta legfrissebb termékét, ami nem más, mint egy gyárilag megemelt órajelekkel érkező GeForce TX 560 Ti modell. Az újdonság ettől még nem lenne különleges, hisz tuningolt GeForce GTX 560 Ti videokártyákból Dunát lehetne rekeszteni, viszont olyan modell eddig nem érkezett, amelyhez megkaphatjuk a Crysis 2 teljes verziós kiadását is, plusz néhány egyéb Crysis 2 témájú  extrát.

EVGA GeForce GTX 560 Ti, Crysis 2-vel

Az EVGA bemutatta legfrissebb termékét, ami nem más, mint egy gyárilag megemelt órajelekkel érkező GeForce TX 560 Ti modell, amely mellé jár a most megjelent Crysis 2 és néhány Crysis-os extra.

Az EVGA új videokártyája ezúttal is 384 CUDA magot kínál, a GPU és a memóriachipek között pedig a szokásos 256-bites adatsín teremt kapcsolatot. A GPU magórajele a referencia 822 MHz helyett 900 MHz-es, így a CUDA magok sem 1644 MHz-en, hanem 1800 MHz-en ketyegnek. Természetesen az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória órajelét is megemelték: a referenciának minősülő 4008 MHz-es effektív órajel helyett a memóriachipek 4212 MHz-es effektív órajelen üzemelnek. A termék két darab DVI és egy HDMI videó kimenettel áll a felhasználók rendelkezésére.

A doboz a Crysis 2 témájú matricával ellátott videokártya mellett tartalmazza a Crysis 2 teljes verziós kiadását is, plusz egy posztert és egy pólót.

Az EVGA GeForce GTX 560 Ti Maximum Graphics Edition névre keresztelt csomagja már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 300 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward