Évekre van még a színes Kindle

Jeff Bezos valószínűleg sokaknak kedvét szegte azzal a kijelentésével, miszerint a népszerű Kindle e-olvasó színes változatát fejlesztik ugyan, de ez a projekt még mindig csak a legkorábbi fázisaiban tart, és évekbe telhez, mire piackész terméket eredményez.

Évekre van még a színes Kindle

Jeff Bezos valószínűleg sokaknak kedvét szegte azzal a kijelentésével, miszerint a népszerű Kindle e-olvasó színes változatát fejlesztik ugyan, de ez a projekt még mindig csak a legkorábbi fázisaiban tart, és évekbe telhet, mire piackész terméket eredményez.

Hogy pontosan mennyi évbe is, azt még megtippelni se tudta, de többször is kiemelte és hangsúlyozta, hogy _évek_, tehát nyilván nem csak 1-2. Borúlátását pedig azzal indokolta, hogy látott már a laborban egy-két színes kijelző-mintapéldányt, ám azok szerinte még nagyon messze vannak attól, hogy vállalhatóak legyenek a nagyközönség előtt.

Mindezt egy részvényes-gyűlésen mondta el, ahol egyben megtagadta a Kindle eladási statisztikák felfedését is, holott arra is sokan kíváncsiak lennének - ám mint mondta, éppen ezért nem fedi fel. Meglátása szerint ugyanis jelentős versenyelőny származhat abból, ha a konkrét számokat megtartják maguknak.

Épp ezért az eladásokat illetően csak annyit mondott, hogy a cég továbbra is jelentős összegeket öl ebbe az üzletágába, és senki ne gondolja azt, hogy a Kindle máris valami irtózatosan nagy bevételt termelne nekik.

Egyelőre tehát Kindle-téren továbbra is csak a korábban bemutatott DX marad, a maga 9,7 hüvelykes képernyőjével, amely várhatóan $490 ellenében válik majd elérhetővé valamikor később a nyár folyamán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward