Európában is megjelenik a RAZR MAXX

A Motorola csúcskészüléke, és egyben a mobilpiac talán legkülönlegesebb okostelefonja, a Droid RAZR. Két kivitelben ugyan, de a nagy vállalatok körében a legvékonyabb és a leghosszabb üzemidőre képes okostelefon is egyben. A MAXX utótaggal ellátott felhizlalt teleppel rendelkező variáns csak Amerikában van jelen, így a legtöbben csak áhítozhatnak utána.

Európában is megjelenik a RAZR MAXX

A Motorola csúcskészüléke, és egyben a mobilpiac talán legkülönlegesebb okostelefonja, a Droid RAZR. Két kivitelben ugyan, de a nagy vállalatok körében a legvékonyabb és a leghosszabb üzemidőre képes okostelefon is egyben. A MAXX utótaggal ellátott felhizlalt teleppel rendelkező variáns egyelőre csak Amerikában van jelen.

A zászlóshajó igazi prémium anyagokkal válik teljessé. Az acél keret és a szénszálas hátlap mind olyan jellemzők, melyek csak a legdrágább (akár több ezer dolláros) telefonok esetében számítanak megszokottnak. Az elképesztő készenléti időt egy 3300 mAh-es akkumulátorral érik el, mely csaknem kétszer erősebb, mint az ilyen eszközökben megszokottnak számító teljesítmény. Mindezen tulajdonságokat figyelembe véve nem is csoda, hogy rengetegen szeretnék magukénak tudni. Most a gyártó egy hivatalos sajtóközleményben bejelentette, hogy elkészül a GSM hálózatokkal kompatibilis kivitel is, és ezzel egész Európában, valamint a Közel-Keleten is forgalomba kerülhet majd a gép.

Arról egyelőre nem szólt a fáma, hogy mely országokban kerül majd kereskedelmi forgalomba, és azt sem tudni egyelőre, hogy pontosan mikor. Egyedül az Egyesült Királyságban garantált a sorsa, egyben itt is kerül majd elsőként a boltok polcaira, valamikor a következő hónapban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward