Európába ér az ASUS MVA paneles egybegépe

Az ASUS legfrissebb egybegépe, az ET2700-as modell Észak-Amerikában már kapható, de a jelek szerint az európai vásárlóknak sem kell már sokat várniuk az újdonság érkezésére.

Európába ér az ASUS MVA paneles egybegépe

Az ASUS legfrissebb egybegépe, az ET2700-as modell Észak-Amerikában már kapható, de a jelek szerint az európai vásárlóknak sem kell már sokat várniuk az újdonság érkezésére.

A hírek szerint az ET2700INKS-B005C termékkóddal ellátott modell szállítása a következő hónap folyamán már egészen biztosan megindulhat. A szóban forgó konfiguráció 27 hüvelykes képátlójú, Full HD felbontás mellett üzemelő LCD kijelzőt alkalmaz, amely MVA típusú LCD panel köré épül és LED-es háttérvilágítást használ. A megjelenítő természetesen 178 fokos függőleges és vízszintes látószöggel rendelkezik. A fentebb említett termékkóddal ellátott egybegép Core i5-2400S processzorral, 6 GB-nyi rendszermemóriával és egy 2 TB-os, 5400 RPM-es merevlemezzel kerül a boltok polcaira. A videokártya szerepét egy GeForce GT 540M egységre bízták, amely 1 GB-nyi fedélzeti memóriával rendelkezik.

A konfiguráció Blu-ray kombó optikai meghajtóval, 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel, Gigabites Ethernet vezérlővel, három az egyben memóriakártya-olvasóval és egy két megapixeles beépített webkamerával is rendelkezik. A szóban forgó modell TV tunert, két darab 3,5W-os terhelhetőségű beépített hangszórót és egy külső mélynyomót egyaránt tartalmaz, sőt, még két USB 3.0-s porttal és egy D-Sub, illetve egy HDMI videó kimenettel is el van látva.

Az új egybegép előtelepített, 64-bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkezik és jár hozzá vezeték nélküli billentyűzet, illetve egér, valamint egy távirányító is. Az ET2700-B005C Európában várhatóan 1399 euróba fog kerülni.

Ahogy az a gyártó hivatalos weboldaláról is kiderül, az új egybegép esetében többféle processzor, optikai meghajtó és operációs rendszer közül választhatnak a vásárlók, de a rendszermemória méretét és a beépített HDD adattároló kapacitását tekintve is lehetnek eltérések az egyes példányok között.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward