Esztétikus és intelligens nyomtatót mutatott be a HP

A Tango főleg a fiatalok számára lehet majd igazán vonzó opció a nyomtatóvásárláskor.

Esztétikus és intelligens nyomtatót mutatott be a HP

Manapság a lakásba kerülő termékek esetében a dizájn szinte minden területen kulcsfontosságú, de a nyomtatók esetében igazából ezen a téren nem sok változás történt az elmúlt évek, évtizedek során. Most viszont a HP letett az asztalra egy olyan konzumer nyomtatót, ami szép lett, akár a könyvespolcon is jól mutat, ráadásul egyebek mellett még mesterséges intelligencia is szorult bele.

Galéria megnyitása

A Tango egy nagyon letisztult készülék, ami már elsősorban az okostelefonos felhasználást részesíti előnyben. A szerkezet túlnyomórészt fehér burkolattal lett ellátva, amit helyenként szürke elemek dobnak fel. A HP tervezői létrehoztak mellé egy olyan szövetes vagy parafás borítást, amibe pillanatok alatt bele lehet foglalni, ez egyrészt védi a szerkezetet, másrészt pedig eltakarja, így sehol sem éktelenkedik a lakásban, szinte észre sem lehet venni, ha a felhasználó azt szeretné. A HP gyakorlatilag kettő külön terméket különböztet meg a kínálatában az újdonság esetében, az egyik a Tango, ami magába a nyomtató, a másik pedig a Tango X, ennél lesz benne a csomagban a nyomtatót körülölelő borítás is. Ez a kiegészítő egyébként lehet szürke vagy kékes árnyalatú is, a parafa esetén pedig natúr. No, de a külsőség mellett azt is érdemes megnézni, hogy mit tud a masina.

Galéria megnyitása

Ez a nyomtató úgy lett megtervezve, hogy erősen épít a vezeték nélküli forrásokhoz való kapcsolódásra, így például a világon bárhonnan küldhető rá nyomtatandó anyag a mögötte álló felhőszolgáltatás révén. Támogatja a hangvezérlést is a készülék, lehet nyomtatást indítani az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy a Microsoft Cortana asszisztensek közbenjárásával. Egy egyszerű utasítással akár naptár nyomtatására is képes egyebek mellett. Okostelefonhoz csatlakozást követően lehet vele fotókat nyomtatni, sőt mi több, a mobil kameráját tudja az alkalmazása szkennerként használni, és így is lehet dokumentumokról másolatot készíteni. A HP Smart applikáció Android és iOS rendszerű mobilokon, valamint táblagépeken is használható. Megemlítendő zárásul még az Instant Ink szolgáltatás is, ennek a közbenjárásával a készülék magától meg tudja rendelni a következő adag patront, amikor úgy érzékeli, hogy hamarosan időszerű lesz a csere, mert túl alacsonyan van a tinta szintje.

A HP Tango magában 150 dollárba kerül, a Tango X pedig a takaróelemmel 200 dollárért szerezhető majd be. Az olcsóbb gép már megvásárolható, a Tango X kivitel forgalmazása pedig valamikor ebben a hónapban kezdődik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap