Értékes szakemberrel bővült a Micron csapata

A vállalat legújabb munkatársa korábban az Nvidiánál, illetve a 3dfx-nél is dolgozott.

Értékes szakemberrel bővült a Micron csapata

A Micron Technology vezetése örömmel jelentette be, hogy a vállalat szakembergárdája az elmúlt napok folyamán egy új, rendkívül értékes taggal gyarapodott, aki a vezérlők továbbfejlesztését végző csapat alelnökeként dolgozik majd a cégnél. Brian Angell az üzleti és a mobil szegmensekbe szánt termékek vezérlőinek, illetve a beágyazott rendszerekbe szánt megoldások vezérlőinek fejlesztését segíti a jövőben.

Brian Angell közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, ugyanis több vezető cégnél is töltött már be vezető mérnöki pozíciót az elmúlt évek során. Többek között az Nvidia mobil üzletágánál is dolgozott már hasonló alelnöki pozícióban, ahol 2002 óta egészen a közelmúltig munkálkodott a legkülönfélébb munkakörökben.

Sokat elmond az a tény, hogy Brian Angell 1996 és 1998 között a 3dfx csapatát erősítette, méghozzá a felhasználóknak szánt termékekért felelős csoport igazgatójaként, majd 1998 és 1999 között a Raydiant vezető technológiai igazgatója volt. 2000 és 2002 között a Vivace Networks kötelékében dolgozott mérnökigazgatóként, 2002-től a Micronhoz való csatlakozásig pedig az Nvidia szakembergárdáját erősítette, ahogy azt fentebb már említettük. Brian Angell ezeken kívül a Sun Microsystems-nél és a Sentry Schlumberger-nél is dolgozott mérnöki munkakörben.

Az új szakembernek hála a Micron tovább fejlesztheti vezérlőit, illetve a hozzájuk tartozó firmware-eket és szoftvereket, így termékei még jobbá, még értékesebbé válhatnak a piacon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward