Érkező videokártyáit népszerűsíti új programjával az Intel

Az új program számos érdekességet tartogat a rajongók számára, így aki érdeklődik az Intel érkező videokártyái iránt, már csatlakozhat is.

Érkező videokártyáit népszerűsíti új programjával az Intel

Az Intel 2020-ban lép be ismét a videokártyák szegmensébe, ám az egyelőre nem igazán derült ki, pontosan milyen termékekkel készül a rajtra. Az viszont biztos, hogy az elkövetkező hónapok folyamán több információ is érkezik az újdonságokkal kapcsolatban, hiszen a vállalat nemrégiben egy új programot indított „The Odyssey” néven, amely a rajongókat várja a legújabb információkkal, valamint a jelek szerint különböző rendezvényekkel is.

A programba itt lehet jelentkezni, ahol a szokásos adatok megadása mellett azt is ki kell választani, mely európai, ázsiai vagy éppen amerikai városba szeretnénk ellátogatni egy-egy esetleges rendezvényre. A rendezvényeken való részvétel természetesen nem kötelező, de azért érdemes a legközelebbi várost választani. A „The Odyssey” névre keresztelt program keretén belül hírleveleket kapnak az érdeklődők az Intel videokártyáit érintő legfrissebb fejleményekről, valamint különböző játékokra kapnak kedvezményes ajánlatokat, de ingyenes tartalmakról, valamint béta hozzáférésben elérhető címekről is érkezhet információ a delikvens elektronikus postaládájába. A vállalat a jelek szerint kétirányú kommunikációra törekszik, vagyis nem csak ellátja információkkal az érdeklődőket, de majd véleményüket is kikérheti bizonyos dolgokban.

A „The Odyssey” program első rendezvénye a jelek szerint március 20-án, a GDC alkalmával lesz, ahol további részleteket is elárulnak majd az új programmal kapcsolatban. A kezdeményezés mindenképpen jó, hiszen fenntartja, sőt fokozza az érdeklődést az érkező termékek iránt, valamint a célszegmens véleményének megismerésében is segít, így a végső termékek remélhetőleg minden téren igazodik majd a célcsoport igényeihez. Aki szeretne csatlakozni a közösséghez és részt szeretne venni a videokártyák megjelenését megelőző kalandokban, itt regisztrálhat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap