Érkeznek az ADATA szupergyors memóriakártyái

Az újdonságok SDXC UHS-I Speed Class 3 minősítéssel rendelkeznek, így komoly adatátviteli sebességeket kínálnak. Az új memóriakártyák a 4K2K eszközökhöz is tökéletesen passzolnak.

Érkeznek az ADATA szupergyors memóriakártyái

Az ADATA új SD memóriakártyákat dobott piacra, amelyek két sorozatban foglalnak helyet. Az XPG és Premier Pro sorozatú memóriakártyák esetében közös tulajdonság, hogy mindannyian SDXC UHS-I Speed Class 3 sebességosztályba tartoznak.

A friss memóriakártyák UHS-I U1-es sebességosztályú társaikhoz képest 500-750%-kal magasabb írási sebességeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak UHD felbontású videók és nagyfelbontású sorozatfotók rögzítésére. Az XPG modellek 95 MB/s-os olvasási- és 85 MB/s-os írási tempó, a Premier Pro sorozatúak pedig 95 MB/s-os olvasási és 65 MB/s-os írási sebesség biztosítására képesek.

Az újdonságok az UHS-I Speed Class 3 (U3) szabvány követelményeinek maximálisan megfelelnek, így képesek folyamatosan legalább 30 MB/s-os írási sebességet biztosítani az adott rendszer számára – sőt, ezt az írási sebességet jelentősen felül is tudják múlni.

Az élettartam-garanciával érkező memóriakártya sorozatok közül az XPG egyetlen 64 GB-os tagot számlál, a Premier Pro esetében azonban egy 64 GB-os és egy 128 GB-os modell egyaránt rendelkezésre áll. A friss SDXC memóriakártyák rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward