Érkezik az Office Mobile for Android

Az Office Mobil kiadása végre Androidra is elérhető, igaz, a magyar változatra még pár hetet várni kell.

Érkezik az Office Mobile for Android

Megérkezett a Microsoft Office Mobil kiadásának androidos változata, amely a Windows Phone és az iPhone verziókhoz hasonló funkcionalitást kínál, így várhatóan nagy népszerűségre tehet majd szert.

Az Office Mobile for Android névre keresztelt alkalmazás az Office 365 előfizetők számára készült, akik az új szoftver segítségével menet közben, okostelefonjukon vagy táblájukon szerkeszthetik, illetve nézegethetik különböző dokumentumaikat.

Az alkalmazás használatának előfeltétele, hogy az adott androidos készüléknek az Android 4.0-s vagy újabb kiadását kell használnia, a készülék tulajdonosának pedig rendelkeznie kell aktív Office 365 előfizetéssel.

Az alkalmazás segítségével könnyedén és egyszerűen szerkeszthetőek az Excel, a Word és a PowerPoint dokumentumok, de emellett új Word dokumentumok és Excel táblázatok is létrehozhatóak vele. Az alkalmazás a táblázatok mellett az animációkat, valamint a SmartArt grafikákat és alakzatokat egyaránt támogatja, ami sokak számára lehet jó hír. Amennyiben a dokumentumhoz megjegyzéseket fűzünk vagy éppen szerkesztjük azokat, a tartalom és a formátum változatlan marad.

A Google Play áruházából "Office Mobile for Office 365 Subcribers" néven elérhető alkalmazás mától az Amerikai Egyesült Államokban, néhány hét múlva pedig 117 ország 33 különböző nyelvén, köztük magyarul is elérhető lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward