Érkezik az MSI Wind asztali változata

Érkezik az MSI Wind asztali változata

Az MSI Wind névre hallgató noteszgépének a tegnapi nap folyamán jelent meg a pontos árszabása és megjelenésének várható időpontja, ám most úgy néz ki, hogy az MSI újabb olcsó gép készítésén munkálkodik, ami ezúttal az asztali konfigurációt kereső felhasználók számára lehet jó hír. A gyártó az Wind asztali változatának fejlesztésével és készítésével van elfoglalva, a készülék az előzetes információk alapján bíztatónak tűnik.

A Wind asztali megfelelője Linux operációsrendszert futtat, a konfigurációban egy passzív hűtéssel felvértezett 1,6 GHz-es Intel Atom processzor lapul majd. A processzornak egy Intel 945GC északi híddal és ICH7-es déli híddal ellátott alaplap ad helyet. A rendszer 1 GB DDR2-533 MHz-es So-DIMM? azaz notebook memóriával rendelkezik, a memória mennyiségét majd egészen 2 GB-ig lehet bővíteni. A termék ezen kívül 160 GB-os asztali merevlemezzel, integrált ALC888-as nyolccsatornás audió vezérlővel és gigabites hálózati vezérlővel is fel lesz vértezve.

Az MSI állításai szerint a konfiguráció nagyjából 30 dB körüli zajszint mellett fog üzemelni, a komplett PC fogyasztása pedig mindössze 30W lesz. A kis készülékhez a gyártó 65W-os adaptert kínál a jövőben. További információkat a Computex idején (2008. június 3-7.) kaphatunk az MSI Wind asztali változatáról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward