Érkezik az MSI GTX 970 Gaming 4G Golden Edition OC

Az új videokártya egyedi hűtéssel, rendhagyó színvilággal és megemelt GPU órajelekkel támad.

Érkezik az MSI GTX 970 Gaming 4G Golden Edition OC

Az MSI egy speciális, Gaming sorozatú videokártyával rukkolt elő, amely GeForce GTX 970-es alapokon nyugszik, gyárilag megemelt GPU órajeleket alkalmaz, valamint egyedi hűtéssel is büszkélkedik.

A GeForce GTX 970 Gaming 4G Golden Edition OC fedélzetén egy TwinFrozr V típusú, két darab 100 milliméteres TorX ventilátorral ellátott kétslotos videokártya hűtő teljesít szolgálatot, amely ezúttal nem fekete-piros, hanem fekete-arany színvilággal rendelkezik.

A halk és hatékony hűtés alatt egy GM204-es GPU-t találunk, ami 1664 CUDA maggal rendelkezik és 256-bites adatsínen keresztül csatlakozik a 4 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriához. A referencia modelleknél a GPU 1050 MHz-es alap- és 1178 MHz-es GPU Boost 2.0-s átlagórajelen üzemel, ehhez képest az MSI újdonságánál 1165 MHz-es alap- és 1317 MHz-es GPU Boost 2.0-s átlagórajel áll rendelkezésre. A fedélzeti memória a referenciának megfelelő 7010 MHz-es effektív órajelet alkalmazza.

A dual-link DVI-I, dual-link DVI-D, DisplayPort és HDMI videó kimenettel ellátott újdonság egy hattűs és egy nyolctűs PCIe tápcsatlakozó alkalmazását követeli meg. Az MSI különlegességéről korábban már írtunk, ám akkor még nem derült ki, pontosan mely régiókban lesz kapható.

Most, a gyártó friss sajtóközleménye alapján úgy tűnik, hogy a speciális videokártya csak az Amerikai Egyesült Államok területén, illetve az APAC régióban válik elérhetővé, Európában egyelőre nem indítják el. Az még mindig rejtély, árcéduláján pontosan milyen összeg szerepelhet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward