Érkezik a Silverstone 500W-os passzív tápegysége

A SilverStone bejelentette, hogy a héten, egészen pontosan augusztus 4-én végre a boltok polcaira kerül várva várt passzív tápegysége, amely 500W-os teljesítményt kínál és tökéletesen hangtalanul üzemel. Az újdonság az ST50NF típusjelzést viseli és nem csak csendes, de jó hatásfokkal is rendelkezik: a termék kiérdemelte a 80 Plus Silver minősítést.

Érkezik a Silverstone 500W-os passzív tápegysége

A SilverStone bejelentette, hogy a héten, egészen pontosan augusztus 4-én végre a boltok polcaira kerül passzív tápegysége, amely 500W-os teljesítményt kínál és tökéletesen hangtalanul üzemel. Az újdonság az ST50NF típusjelzést viseli és nem csak csendes, de jó hatásfokkal is rendelkezik: a termék kiérdemelte a 80 Plus Silver minősítést.

Az 500W-os passzív tápegység megfelel az ATX 12 V2.3-as szabvány, illetve az EPS 12V szabvány követelményeinek, felépítését tekintve pedig nem moduláris, azaz kábelei fixek. Az aktív PFC támogatással is ellátott újdonság 20% és 100% közötti terhelés alkalmával 84% és 88% közötti hatásfok felmutatására képes, ami igen jó eredmény.

Maga a tápegység alumínium házban kapott helyet, amelynek felső része hűtőbordaként is funkcionál. A termék egyetlen +12V-os ágat használ, ezen keresztül pedig maximum 38A leadására képes, így a kombinált +12V-os teljesítmény 456 wattos értéket képvisel. A tápegység túlárammal, túlterheléssel, túlfeszültséggel, túlmelegedéssel és rövidzárral szemben egyaránt kínál védelmet. A Nightjar sorozatba tartozó újdonság egyébként minőségi, szerverek számára is megfelelő komponensekből épül fel.

Az újdonság a szokásos 24-tűs ATX tápcsatlakozó mellett egy nyolctűs EPS/ATX 12V-os csatlakozót, hat SATA és hat MOLEX tápcsatlakozót, valamint két Floppy, egy hattűs és egy 6+2 tűs PCI Express tápcsatlakozót is kínál. A 150 x 86 x 160 mm-es tápegység 3,5 kilogrammos súllyal bír, meghibásodás nélkül pedig 50 000 üzemórán át képes helytállni.

A Nightjar ST50NF ajánlott végfelhasználói ára 129 euró. A friss tápegységgel kapcsolatban további információk itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward