Érkezik a kis Samsung Galaxy Pocket

A Samsung ismét egy Galaxy-ról rántotta le a leplet, viszont nem az egyre nagyobb várakozással övezett S III-ról, hanem pont a másik véglet egyik képviselőjéről, a Pocket-ről, ami nevéhez hűen egy igen aprócska készülék lesz, sajnos hasonlóan apró hardverrel.

Érkezik a kis Samsung Galaxy Pocket

A Samsung ismét egy Galaxy-ról rántotta le a leplet, viszont nem az egyre nagyobb várakozással övezett S III-ról, hanem pont a másik véglet egyik képviselőjéről, a Pocket-ről, ami nevéhez hűen egy igen aprócska készülék lesz, sajnos hasonlóan "apró" hardverrel.

A belépő szintet erősítő okostelefon célpiaca Európa lesz, a tervek szerint elsőként Hollandiában kerül majd a boltok polcaira még márciusban, majd ezt követően minden európai piacra megérkezik, idővel pedig globálisan is forgalomba kerül, az ára 139 euró környékére várható.

Ezért az összegért megkapjuk az TouchWiz felületű Android 2.3-as operációs rendszert, mely egy 2,8 hüvelykes képátlójú QVGA (240 x 320) felbontású kijelzőn rajzolódik majd ki. A burkolat alatt egy Broadcom BCM21552 chipkészletet találunk, ami egy 832 MHz-es ARMv6-os magot és egy Broadcom grafikus processzort tartalmaz. A rendszermemória méretét sajnos nem tudhattuk meg, a rendelkezésre álló háttértár 3 GB lesz, és ezt tovább bővíthetjük microSD segítségével. A kis eszköz kapott még egy 2 megapixeles kamerát LED villanó nélkül, valamint 3,6 Mbps-os HSDPA modemet, WLAN-t, Bluetooth 3.0 modult és GPS vevőt is. A Samsung Galaxy Pocket meghajtásáról egy 1200 mAh-es akkumulátor gondoskodik majd, ami egy picit szerény teljesítményű, még úgy is, ha figyelembe vesszük a gyenge hardveres képességeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward