Érintős egér és billentyűzet a Mad Catz-től

Alapvetően szokványos, ám érintésvezérlési lehetőséggel is kiegészült egeret és billentyűzetet indított útnak a Mad Catz, lényegesen kiterjesztve így a két megszokott periféria lehetőségeit.

Érintős egér és billentyűzet a Mad Catz-től

Érintésvezérlési lehetőséggel is kiegészült egeret és billentyűzetet indított útnak a Mad Catz, lényegesen kiterjesztve így a két megszokott periféria lehetőségeit.

A (vezetékes és vezeték nélküli változatban egyaránt kapható) billentyűzet (becses nevén Eclipse (Wireless) Litetouch) esetében ez a kiegészítés egy "3 az 1-ben" LCD-érintőképernyőt jelent, amelyet használhatunk numerikus billentyűzetként, médiavezérlőként, vagy személyre szabható alkalmazásindítóként/weboldal-behívóként, és billentyűzetkiosztás-választóként. Emellett a billentyűzeten is vannak egérgombok, plusz egy trackpoint is (egérgolyó), hogy akár mindenesként is használhassuk ha kell, a fotelból. Az egész kapott háttérvilágítást is, aminek az ereje szabályozható, közepes fényerőn pedig körülbelül 20 órát bír ki a vezetéknélküli változat.

Az egér (Eclipse Wireless Touchmouse) a görgő helyett kapott érintőfelületet, mellyel nem csak hogy bármely irányba görgethetünk, de be is programozhatjuk bizonyos gesztusok felismerésére (bár a kis felület miatt ez kérdéses mennyire használható). A géphez Bluetooth útján kapcsolódik, és a hivatalos jelentés szerint hat hónapig bírja egy sima AA-s akkuval.

Várhatóan még ebben a hónapban piacra kerül; a billenyűzet 100$ (vezetékes) vagy 130$ (vezeték nélküli) ellenében várható, míg az egér 60$-t kóstál majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward