Érintőkijelzős ventilátor fordulatszám szabályzó a Lamptrontól

A Lamptron megoldása LED-es érintőkijelzővel, igényes felépítéssel és csatornánkénti 30 wattos terhelhetőséggel érkezik.

Érintőkijelzős ventilátor fordulatszám szabályzó a Lamptrontól

Különleges ventilátor fordulatszám szabályzóból többféle is kapható a piacon, így már napjainkban is bőven van miből választani, de azért akkor is örömteli dolog, amikor egy újabb vonzó termékkel bővül a kínálat.

A legfrissebb termék a Lamptron nevéhez fűződik és a semmitmondó CM615-ös típusjelzést viseli. A fantáziátlan elnevezés szerencsére egy rendkívül komoly, igényesen megépített terméket takar, amely egy 5,25 colos külső bővítőhelyet foglal el a gépházban. A LED-es érintőkijelzőt használó ventilátor fordulatszám szabályzó egy igényes, szálcsiszolt alumíniumból készített keretet kapott, komponensei pedig alumíniumkeretben foglalnak helyet.

A CM615-ös modell összesen hat csatornát kínál, amelyek egyenként akár 30 wattos terheléssel is képesek megbirkózni. Az újdonság egy négytűs MOLEX tápcsatlakozón szerzi be a működéséhez szükséges áramot, az adott rendszer alaplapjához pedig USB 2.0-s tüskesoron keresztül kapcsolódik. Az USB 2.0-s csatlakozás jóvoltából a mellékelt szoftver segítségével monitorozhatóak, rögzíthetőek és akár internetre is streamelhetőek a hűtéssel kapcsolatos információk.

A vezérlőhöz kapcsolt egyes ventilátorok fordulatszáma igény szerint módosítható, de akár hőmérséklet-célokat is definiálhatunk, így a vezérlő a kitűzött hőfok elérésének érdekében saját maga változtathatja a ventilátorok üzemi fordulatszámát.

A mellékelt szoftver felhasználói kezelőfelületén keresztül akár fordulatszám- és hőmérsékletgörbék megadására is lehetőség nyílik, így a ventilátorok fordulatszáma még hatékonyabban, az aktuális hőmérsékletnek és az adott felhasználó igényeinek megfelelően vezérelhető. Rendelkezésre áll még egy úgynevezett Start Boost funkció is, amelynek köszönhetően rendszerindítás alkalmával maximális fordulatszámmal üzemel az összes rendszerhűtő ventilátor.

A Lamptron ötletes újdonsága hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre rejtély, hogy a CM615-ös modell pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward