Érintőkijelzős monitor speciális állvánnyal, profiknak

A Rossmorr legfrissebb termékével a neves Wacom Cintiq 24HD monitorának kíván konkurenciát teremteni. A Rossmorr i23 HD névre keresztelt megoldás ugyan riválisánál kisebb képátlójú érintőkijelzőt kínál, amelynek felbontása alacsonyabb is, viszont cserébe jóval olcsóbb is, így az újdonság a profiknak szánt termékek piacán sokak számára lehet majd alternatíva.

Érintőkijelzős monitor speciális állvánnyal, profiknak

A Rossmorr legfrissebb termékével a neves Wacom Cintiq 24HD monitorának kíván konkurenciát teremteni. A Rossmorr i23 HD névre keresztelt megoldása ugyan riválisánál kisebb képátlójú érintőkijelzőt kínál, amelynek felbontása is alacsonyabb, viszont cserébe jóval olcsóbb, így az újdonság a profiknak szánt termékek piacán sokak számára lehet majd vonzó alternatíva.

A Rossmorr friss monitora 23 hüvelykes képátlójú, 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínáló LCD kijelzővel érkezik, de 24 colos, 1920 x 1200 pixeles natív felbontással rendelkező riválisánál 36%-kal olcsóbb, azaz 3129 dollár helyett 1999 dollárba kerül. Csak úgy, mint a fentebb említett Citiq monitor, úgy a Rossmorr i23 HD is IPS típusú LCD panellel rendelkezik, amely 178 fokos vízszintes és függőleges betekintési szöget kínál.

Az LCD kijelző előtt egy nagy pontosságú érintés-érzékeny réteg található, amely – egy precíz érintőceruza használata mellett – tökéletesen alkalmazható professzionális grafikai munkák elvégzésére. Az említett érintés-érzékeny réteg nyomás- és dőlésszög-érzékeny annak érdekében, hogy az adott szoftver minél pontosabban dolgozhassa fel az érintőceruza mozgását.

Az új monitor egy speciális állvánnyal érkezik, amellyel könnyedén testre szabható a kijelző pozíciója, így kényelmesen, hatékonyan dolgozhatunk. A profi grafikusoknak szánt újdonság a lenti videónak köszönhetően működés közben is „megcsodálható”.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward