Érdekes új LCD az ASUS-tól

Tovább tökéletesíti a cég a kijelző-vonalát, ezúttal az LS221H jelzésű darabbal, amely a maga 22 hüvelykes képátlójával és a legvastagabb pontján is mindössze 2,4892 centis vékonyságával már a méreteiben is különleges, de újítottak a felhasznált anyagok terén is.

Érdekes új LCD az ASUS-tól

Tovább tökéletesíti a cég a kijelző-vonalát, ezúttal az LS221H jelzésű darabbal, amely a maga 22 hüvelykes képátlójával és a legvastagabb pontján is mindössze 2,5 centis vékonyságával már a méreteiben is különleges, de újítottak a felhasznált anyagok terén is.

LCD-knél ugyanis elég ritkán használnak bőrt és üveget, de az ASUS most ezt is megetette: előbbit a keret alsó részén, utóbbit pedig magán a képernyőn, egyrészt fizikai behatásokkal szembeni védelem, másrészt pedig képminőség-javítás céljából (mivel több fényt enged át és csökkenti a ragyogást).

Nincs panasz természetesen olyan téren sem, mint például dinamikus kontrasztráta, mivel itt 4.000:1-hez értékkel dicsekedhet, gray-to-gray válaszidő terén 2ms-al, fényességből pedig 300cd/m2-rel.

Kicsit talán szokatlan módon azonban digitális források DVI-bemenet helyett kizárólag HDMI-vel kell beérjék, számítógépek számára pedig csakVGA áll rendelkezésre, DVI-to-HDMI adapter nélkül. Árat vagy megjelenési dátumot ezúttal sem fedtek fel, de várhatóan mindenhova fog jutni az új darabokból.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward