Érdekes részletek derültek ki a Nothing ear (1)-ről

Már tudjuk, milyen lesz az üzemideje, és hivatalos képet is kaptunk a termék kapcsán.

Érdekes részletek derültek ki a Nothing ear (1)-ről

A Nothing alapítója és a OnePlus atyja, Carl Pei elárult néhány újabb részletet a megjelenés előtt álló viselhető kiegészítőjéről. Az egyszerűen csak ear (1) névre hallgató készülék elvileg arra lesz kihegyezve, hogy szinte észrevétlenül tegye jobbá a felhasználók mindennapjait. És most Pei megosztotta a nagyérdeművel, hogy mennyi ideig lesz ezt képes abszolválni a termék.

A startup első terméke egy teljesen napon keresztül tudja majd szórakoztatni a felhasználókat, ráadásul zajmentesen.

Kereken 24 órás üzemidőt ígér a szerkezet ANC alkalmazása mellett. És azt is elárulta Carl Pei, hogy amennyiben nincsen szükség az aktív zajszűrésre, abban az esetben 36 órán keresztül lehet majd folyamatosan használni zenehallgatásra a kiegészítőt. Átlagon felüli lesz tehát a futási teljesítmény, de az sajnos nem derült ki, hogy maga a füles egészen konkrétan mennyit fog bírni.

Azt azonban megtudhattuk, hogy a tokba – ami külön ear (CASE) névre hallgat majd – 570 milliamperórás akkumulátor lesz elrejtve. Ez pedig nagyobb a megszokottnál. Tehát lényegében arra lehet következtetni a frissen felfedett paraméterekből, hogy nem a fülhallgató fogja nagyon sokáig húzni egy töltéssel, hanem inkább több alkalommal lehet majd újra feltölteni, és így fog összejönni a kiváló teljesítmény.

Galéria megnyitása

Az elhintett tulajdonságok mellett képeket is kaptunk, de nem konkrétan a fülhallgatóról, hanem annak a hordozójáról. Korábban a Nothing egyik szakembere beszélt arról, hogy mennyire nehéz olyan terméket tervezni, ami áttetsző, utalva ezzel arra, hogy a füles áttetsző lesz majd. És most kiderült, hogy a tok már biztosan olyan műanyagból fog készülni, ami betekintést nyújt a belsejébe. Bár nem teljes egészében áttetsző azért a ház.

Kiderült továbbá, hogy lesz vezetékes és vezeték nélküli töltési lehetőség is. A Nothing ear (1) lehetőséget nyújt majd kábelen keresztül gyorstöltésre. És ez tényleg egészen gyors lesz a TWS mezőnyben, ugyanis mindössze 10 perc alatt annyi energiát lehet majd belepumpálni a telepbe, ami elegendő lesz 6-8 órányi használatra is, igénybevételtől függően.

Korábban Carl Pei elmondta, hogy azért döntöttek úgy, hogy egy valódi vezeték nélküli fülhallgató legyen az első termékük, mert ezen a területen jó lehetőségeket látnak. Abban bíznak a startupnál, hogy a TWS eszközből viszonylag hamar jó bevételt lehet majd létrehozni, és a saját részre megalapozott forrásból már könnyebb lesz majd a további fejlesztésekkel előrukkolni. Kisebb lesz a nyomás a szakembereken.

Galéria megnyitása

Sokan úgy gondolhatják, hogy egy ilyen terméket könnyű előállítani, és ezért vágott bele ilyen eszköznek a készítésébe a Nothing, de egy interjúban nemrégiben arról beszélt Carl Pei, hogy ez nem fedi a valóságot. Az alapító kifejtette, hogy a komponenseknek a választéka elképesztően széles, legyen szó a hangszóróról, az akkumulátorról, a mikrofonokról vagy akár a Bluetooth modulról, és nem egyszerű a lehető legjobb konstrukciót elállítani. Főleg kötött költségkeret mellett, márpedig a Nothing esetében a megfelelő ár-érték arány biztosítása is lényeges.

A vállalakozás abban bízik, hogy az áttetsző kialakítással könnyedén fel tudja majd magára hívni a figyelmet a kiegészítő, hiszen ilyen nem igazán van a boltokban. Akadnak persze ilyen próbálkozások is, de főleg letisztult, fehér vagy fekete füleseket lehet látni a legtöbb esetben. Ez a „trükk” persze abból a szempontból azért kicsit visszás, hogy a Nothing alapvetően a feltűnésmentes használati élmény biztosítását tűzte ki célul.

Zárásul azt is megtudhattuk, hogy a Nothing még az idei évben további terméket is be fog mutatni, de az nem derült ki, hogy milyen irányba indul el az első fülhallgatóját követően.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap