Érdekes funkcióval bővül a Nokia Maps

A Windows Phone operációs rendszerek mellé készített alkalmazás hamarosan egy újabb frissítést kap. Ezzel az általános, kisebb hibajavításokon túl, két új képességet is kapunk majd. A térképszoftver ezt követően már a 2.5-ös verziójához érkezik.

Érdekes funkcióval bővül a Nokia Maps

A Windows Phone operációs rendszerek mellé készített változat hamarosan egy újabb frissítést kap. Ezzel az általános, kisebb hibajavításokon túl, két új képességet is kapunk majd. A térképszoftver ezt követően már a 2.5-ös verziójához érkezik.

A Nokia Maps 2.5 újdonsága lesz a kibővített útvonaltervező, és a Grupon integráció. Az utóbbi lehet igazán érdekes, ilyesmire eddig ugyanis még nem láthattunk példát. Lényegében a térkép elindítását követően nem csak az utak és a különböző előre betáplált POI (Points Of Interest - Érdekes Helyek) adatok jelennek meg, hanem a legfrissebb akciók is. Így a forgalomfigyelés mellett még több interaktivitást csempésznek a programba a Nokia mérnökei. A Grupon integrációjának viszont most még csak az amerikai vásárlók örülhetnek, de remélhetőleg hamarosan megoldják majd a lehetőség kiterjesztését, és szereznek új partnereket.

A térkép alkalmazás frissítése hamarosan mindenkihez megérkezik majd. Illetve csak majdnem mindenkihez, mivel az izraeli és a szerb felhasználóknak le kell róla mondania. A Nokia Maps jelenleg csak a finnek okostelefonjaira telepíthető, de a Windows Phone 8 érkezésével ez lesz az alapértelmezett térképe az operációs rendszernek, így az alkalmazás fejlesztése különösen sok figyelmet kap.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward