Enermax Volcanus: új, kedvező árú PC ház

Az Enermax egy új számítógépházat mutatott be, amely az Amerikai Egyesült Államokban egy ideje már kapható, de most végre az európai piacon is elérhetővé válik. A közepes toronyház formátumú, árához képest jól specifikációkkal rendelkező újdonság (mid tower) hamarosan a boltok polcaira kerül.

Enermax Volcanus: új, kedvező árú PC ház

Az Enermax egy új számítógépházat mutatott be, amely az Amerikai Egyesült Államokban egy ideje már kapható, de most végre az európai piacon is elérhetővé válik. A közepes toronyház formátumú, árához képest jó specifikációval rendelkező újdonság hamarosan a boltok polcaira kerül.

A Volcanos 480 x 200 x 443 mm-es mérettel rendelkezik és összesen öt darab 5,25 hüvelykes, valamint öt darab 3,5 hüvelykes bővítőhellyel áll a felhasználók rendelkezésére, ez utóbbiaknál a gyártó gumiból készült rezgéscsökkentő megoldást is kínál.  A bővítőhelyekre a különböző meghajtók és a bővítőkártyák beszereléséhez nincs szükség szerszámok alkalmazására, de ez manapság már megszokott tulajdonság. A ház előlapi kivezetései között két darab USB 2.0-s portot, egy eSATA portot és a szokásos audió csatlakozókat találjuk (fejhallgató kimenet + mikrofon bemenet).

A tetszetős ház hátulján egy 120 mm-es átmérőjű, míg elején egy 140 mm-es átmérőjű Apollish Vegas rendszerhűtő ventilátor található, ami ledes világítással érkezik. A házban a felsoroltakon kívül további ventilátorok elhelyezésére is lehetőség van: a termék tetején egy, míg oldallapján további két darab 140/120 mm-es légkeverőt helyezhetünk el, ezek alap esetben nem járnak a házhoz. Jó hír a folyadékhűtő rendszerrel rendelkezőknek, hogy a ház hátulján a külső hőleadó radiátor csöveinek is kialakítottak két furatot, ami megkönnyíti a vízhűtő rendszerek beszerelését. A Volcanus hamarosan megjelenik az üzletek polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 78,90 euró magasságában helyezkedik el. A termék piros és fekete dizájnnal egyaránt elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward