Energiatakarékos NEC monitor 16:10-es képaránnyal

Az új modell a jelenlegi trendekkel ellentétben nem 16:9-es képaránnyal érkezik.

Energiatakarékos NEC monitor 16:10-es képaránnyal

Friss NEC monitorral már régen találkozhattunk, most azonban érkezett egy újdonság, ami a kis- és közepes vállalkozásokat, valamint azokat a felhasználókat veszi célba, akik kedvező árú, energiatakarékos 16:10-es monitorra vágynak.

Az AS192WM 19 colos képátlójú, 1440 x 900 pixeles natív felbontás mellett üzemelő LCD kijelzőt alkalmaz, és természetesen LED-es háttérvilágítást használ. A 16:10-es képarányú LCD panel TN+Film technológiára támaszkodik, így 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöget kínál. A 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes panel 250 cd/m2-es fényerősség, 1000:1 kontrasztarány és 5 ms-os tipikus válaszidő mellett üzemel, a képpont-távolság értéke pedig 0,28 mm. Az új megjelenítő bekapcsolt állapotban mindössze 14 wattot fogyaszt, készenléti módban pedig beéri 0,4 wattal is. A megjelenítő egyébként 439,4 x 347,1 x 209,8 milliméteres mérettel és 3,6 kilogrammos tömeggel bír.

Az új monitor ECO módot is kínál, sőt, még széndioxid-lábnyom mérővel is fel van szerelve, azaz megmutatja, hogy az energiatakarékos működésnek köszönhetően mekkora széndioxid-kibocsátást sikerült megspórolnunk.

Az AS192WM egy DVI-D és egy D-Sub videó bemenetet kínál, valamint rendelkezik két darab beépített hangszóróval is, amelyek egyenként 1 wattos terhelhetőségűek. A monitor állványa a kijelző előre, illetve hátra történő döntésére ad módot, de rendelkezésre áll VESA 100 támogatás is, így a megjelenítő könnyedén fali konzolra szerelhető.

Az Energy Star 6.0-s, TCO 6.0-s és Epeat Silver minősítéssel érkezik, ajánlott végfelhasználói ára pedig 149 dollár. Az újdonság még ebben a hónapban forgalomba kerül, méghozzá három év garanciával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward