Elrajtolt az Apple News+

Az új szolgáltatással a cég korrekt áron kínál nagyon sok minőségi tartalmat, amiket gondosan válogat össze.

Elrajtolt az Apple News+

Az Apple a tavaszi eseményének a keretében több fontos bejelentést is tett, és ahogy arra számítani lehetett, a vállalat új szintre emelte a hírszolgáltatását. Az Apple News+ révén nemcsak kényelmesen lehet majd magazinokat olvasni, hanem sokat spórolhatnak majd azok, akik számos újság előfizetéssel rendelkeznek.

Az Apple News (Hírek) szolgáltatás nagy népszerűségnek örvend ahol elérhető, és a vállalat ezen a sikeren felbuzdulva most bejelentette az új, előfizetői megoldást, a News+-t. Ezzel olyan újságok tartalmaihoz férhetnek hozzá az olvasók, amik fizetősek. A vállalat kiemelte, hogy válogatott, magas minőségű tartalmakat fognak kapni az előfizetők, és kellően változatos lesz az összeállítás ahhoz, hogy tényleg bárki megtalálja a számára ideális tartalmat. Több mint 300 magazinhoz lehet majd a News+ révén hozzáférést szerezni az előfizetőknek.

Galéria megnyitása

Az Apple úgy alakította ki a News+-t hogy rendkívül látványos legyen, és a lehető legjobb olvasási élményt tudja nyújtani az emberek számára, új élményt biztosítson. Vannak itt mozgó címlapok, „My Magazines” szekció a kezdőlapon, és még kézzel válogatott ajánló is. Visszanézhetőek a legutóbb olvasott dolgok, lehet tetszés szerint menteni favoritokat, és a kedvelt magazinok automatikusan le lesznek töltve a megjelenésükkor, hogy azokat bármikor olvashassa a fiók tulajdonosa. Azt is kihangsúlyozta a cég, hogy nem követi a rendszer, hogy ki mit olvas, tehát a privát szféra semmilyen szinten nem tud sérülni (akkor talán, hogy mit olvastunk utoljára helyileg lesznek tárolva, bár ez manapság fura lenne).

Galéria megnyitása

Az új szolgáltatás úgy lett kialakítva, hogy egyetlen havidíj kifizetése után az emberek azt olvashassanak, amit csak szeretnének. Az Apple kiszámolta, hogy minden újságra előfizetni 8000 dollárba kerülne éves szinten, a News+ révén viszont havi 10 dollárból meg lehet ezt oldani – ráadásul az első hónap mindig ingyenes, tehát térítési díj nélkül ki lehet próbálni. Külön jó hír, hogy a családi megosztás ebben az esetben is működni fog, szóval a családtagok is olvashatják majd az újságok tartalmát az előfizetést követően, adott esetben a felhasználóknak cikkeket is ajánlhatnak majd egymásnak. iOS és macOS rendszerű készülékeken is lehet majd olvasni a magazinokat.

Az Apple News+ sajnos csak angolul lesz eleinte elérhető, és arról nem is beszélt a vállalat, hogy ez mikor változhat meg. Az újítás az Egyesült Államokban és Kanadában kezdi a karrierjét, és a későbbiekben hozzáférhető lesz Ausztráliából és az Egyesült Királyságból is. Minden régióban igyekezni fog helyi magazinokkal is kapcsolatot teremteni az Apple, hogy kellően képes legyen kiszolgálni az olvasói igényeket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward