Elrajtolt a Dell szupervékony monitora

A Dell szupervékony monitoráról a napokban láthattunk egy bemutató videót, amely alapján akkor rendkívül vonzónak tűnt a termék. A korábbi információknak megfelelően ma végre hivatalosan is hódító útjára indulhat a Dell S2330MX névre keresztelt monitorja, amely a vállalat illetékesei szerint a Dell termékpalettáján található megjelenítők közül a legvékonyabb megoldásnak minősül.

Elrajtolt a Dell szupervékony monitora

A Dell szupervékony monitoráról a napokban láthattunk egy bemutató videót, amely alapján már akkor is rendkívül vonzónak tűnt a termék. A korábbi információknak megfelelően most végre hivatalosan is hódító útjára indulhat a Dell S2330MX névre keresztelt monitorja, amely a vállalat illetékesei szerint a Dell termékpalettáján található megjelenítők közül a legvékonyabb szélesvásznú megoldás.

A 23 hüvelykes képátlójú LCD monitor 16:9-es képaránnyal bír, háttérvilágításként pedig modern LED-es technológiát használ. A monitor legvékonyabb pontján mindössze 9,9 millimiéter vastag, azaz tényleg rendkívül kecsesre sikeredett és dizájn tekintetében sincs különösebb okunk panaszra. Az LCD kijelző egyébként a korábbi információknak megfelelőeb valóban TN+Film típusú panelt alkalmaz, amely 2 ms-os válaszidővel büszkélkedik, a Color Gamut értéke pedig 82% (CIE 1976), illetve 72% (CIE 1931). Az újdonság 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, a valós kontrasztarány értéke pedig 1000:1. A 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szögekkel rendelkező monitor 250 cd/m2-es fényerőt kínál, videó bemenetei között pedig egy D-Sub és egy DVI portot találunk.

A monitor beépített állványa csak a kijelző kisebb mértékű döntését teszi lehetővé, egyéb beállítás alkalmazását nem. A friss megjelenítő egyébként állvánnyal együtt 401,22 x 552,2 x 188,26 mm-es méretű, súlya pedig 3,76 kilogramm. A Dell hivatalos weboldala szerint a termék átlagosan 27 wattos fogyasztás mellett üzemel, maximális fogyasztása pedig 33 wattos értéket képvisel.

Az egy év garanciával forgalomba kerülő Dell S2330MX 250 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesz megvásárolható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward