Előrendelhető az Amazon Kindle 2

A mai napon került bemutatásra New York-ban az Amazon e-book olvasójának második generációs változata Stephen King UR című könyvével együtt.

Előrendelhető az Amazon Kindle 2

A mai napon került bemutatásra New York-ban az Amazon e-book olvasójának második generációs változata. Már tavaly nyáron várható volt, hogy az Amazon idővel elő fog állni a sikeres Kindle e-book olvasójának következő változatával, azonban a megjelenési időpontot akkor mindenki 2008. őszére tette. Azonban kellett még pár hónap, míg a mai napon a New York-i Morgan könyvtárban lehullt a lepel az új eszközről.

Első ránézésre egyből feltűnik, hogy a régi változathoz képest jelentősen vékonyabb lett az új Kindle. A készülék hátulját valószínűleg valamilyen fémből készítették el vélhetően azért, hogy tovább bírja a gyűrődést. Rendelkezik még egy Read to Me szolgáltatással is, ami azt jelenti hogy bármilyen készüléken található tartalmat képes nekünk felolvasni a beépített sztereó hangszórókon keresztül.

A hivatalos értesülések szerint az új Kindle elődjénél 25 százalékkal tovább tud működni, valamint az oldalakat is 20 százalékkal gyorsabban tudja váltani. A 0,85 cm vastag és 340,2 gramm tömegű eszköz 6"-es, 16-szürkeárnyalatú, maximálisan 600 x 800 pixeles felbontású kijelzőn jeleníti meg a tárolt könyveket, újságokat, magazinokat. Ha online szeretnénk további tartalmakat letölteni, akkor azt megtehetjük a vezetéknélküli 3G-kapcsolaton keresztül, mivel azzal is rendelkezik a kicsike. Az Amazon Kindle 2 mellett debütál Stephen King UR nevű Kindle-exkluzív könyve is.

A Kindle 2 mostmár előrendelhető az Amazon oldaláról 359 dolláros áron és várhatóan február 24-én fogják kézbe venni legelőször a vásárlók.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward