Előrendelhető a Toshiba dupla érintőkijelzős notesze

A Toshiba különleges, Libretto sorozatba tartozó koncepció noteszgépével már korábban megismerkedhettünk, ám akkoriban még nem tudhattuk, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a két darab érintőkijelzővel ellátott ultra hordozható különlegesség. Most a gyártó webáruházában és egyes amerikai webáruházakban feltűnt a szerkezet, amely már elő is rendelhető.

Előrendelhető a Toshiba dupla érintőkijelzős notesze

A Toshiba különleges, Libretto sorozatba tartozó koncepció noteszgépével már korábban megismerkedhettünk, ám akkoriban még nem tudhattuk, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a két darab érintőkijelzővel ellátott ultrahordozható különlegesség. Most a gyártó webáruházában és egyes amerikai webáruházakban feltűnt a szerkezet, amely már elő is rendelhető.

 

A gyártó Libretto W100-as sorozatú újdonsága két darab, egyenként hét hüvelykes képátlóval rendelkező érintőkijelzőt tartalmaz, amelyek 1024 x 600 pixeles natív felbontással üzemelnek, az egész rendszer súlya pedig nem több, mint 819 gramm. A limitált példányszámban forgalomba kerülő konfiguráció belsejébe egy 1,2 GHz-es Pentium U5400-as processzor lapul, amelyhez 2 GB-nyi DDR3-as rendszermemóriát társítottak. Az adatok tárolását 62 GB-os SSD meghajtóra bízták, de a rendszer ezen kívül 1,02 megapixeles beépített webkamerával, WiFi 802.11 b/g/n és Bluetooth 2.1-es adapterekkel, USB 2.0-s porttal, valamint micro SD kártyaolvasóval is rendelkezik.

Operációs rendszerként előtelepített 32-bites Windows 7 Home Premium szoftvert alkalmaznak, a dupla érintőkijelzős különlegesség áramellátásáról pedig egy nyolccellás lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A felsorolt specifikációval a gép 1099 dolláros áron érhető el, de csak limitált példányszámban, ugyanis a gyártó ezzel a különleges konfigurációval szeretné megünnepelni a Libretto család 25 éves évfordulóját. Az újdonság az amerikai piacokon augusztus 29-től kezdve lesz elérhető, az európai forgalmazással kapcsolatban azonban nem állnak rendelkezésre információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward