Előrendelhető a Cooler Master Storm Sniper

A Cooler Master új termékvonalat készül kiadni a Storm márkanév alatt, aminek célközönsége a nagyobb pénztárcájú számítógépfelhasználók rétege, azon belül is elsősorban a játékosok. Az első ilyen számítógépház a sorban, a Sniper már előrendelhető Németországban.

Előrendelhető a Cooler Master Storm Sniper

A Cooler Master új termékvonalat készül kiadni a Storm márkanév alatt, aminek célközönsége a nagyobb pénztárcájú számítógépfelhasználók rétege, azon belül is elsősorban a játékosok. Az első ilyen számítógépház a sorban, a Sniper (amit több csapat fejlesztett párhuzamosan) már előrendelhető Németországban.

A jókora méretű acél és műanyag ház 5 darab 5,25-hüvelykes, és szintén 5 darab 3,5-ös meghajtó befogadására képes. Rendelkezik még egy, a ház aljába illesztett tápegységgel is, és több beépített ventillátort tartalmaz: egy 23 cm-eset a ház tetején, két 20 cm-eset (oldalt és elől), valamint egy 12 cm-eset is hátul.

A ház tetején foglal helyet a táp légkavaróinak a vezérlője, valamint található ott egy gomb is, amivel ki-be kapcsolgathatjuk a ventillátorokba épített LED-eket. Ugyanitt van még négy darab USB 2.0, egy FireWire és egy eSATA-port, valamint egy-egy csatlakozó a fejhallgatónak és mikrofonnak. Természetesen a meghajtók helyeire bármiféle szerszám nélkül tudunk 3,5-es és 5,25-ös egységeket beépíteni.

Az egyetlen hátránya a számítógépháznak az ára, ami Németországban 149,95 euró előrendelés esetén, hazánkba még nem tudjuk mikor érkezik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward