Elöl-hátul vezérelhető táblát tervez a Samsung?

Teljesen újnak igazából nem mondható a Samsung szóban forgó szabadalmi kérelme, mivel mások is próbálkoztak már hasonló megoldással, de jobbára csak részlegesen, és még ezek a készülékek sem igazán hozzáférhetőek, elterjedtségről pedig még nem is igen lehet beszélni esetükben.

Elöl-hátul vezérelhető táblát tervez a Samsung?

Teljesen újnak igazából nem mondható a Samsung szóban forgó szabadalmi kérelme, mivel mások is próbálkoztak már hasonló megoldással, de jobbára csak részlegesen, és még ezek a készülékek sem igazán hozzáférhetőek,.

Mert ugyebár hallottunk már olyan készülékekről, amelyeknek hátulra helyeznék az érintőfelületét, hogy a legkevésbé se zavarja az embert a saját ujja a készülék vezérlésében, viszont a Samsung ezúttal úgy gondolta, a legjobb megoldás mégis az, ha egyszerre lehet kezelni a készüléket elől is meg hátul is.

A jelek szerint az elülső és a hátulsó panel is egyérintéses lesz (az ábrák is ezt támasztják alá). Kétségkívül sok esetben jól jöhet egy ilyen megoldás, azonban még így is felmerül a kérdés, hogy az esetek nagy részében nem célszerűbb-e a "hagyományos" többérintéses megoldás; de ezt bizonyára eldönti majd az idő és a felhasználók, már amennyiben valóban elő is állnak majd egy ilyen termékkel.

Ennek pedig (sajnos vagy nem sajnos) elég kicsi is az esélye, tekintve, hogy a Samsung mindig is igen bőszen termelte a szabadalmakat, de azoknak csak elenyésző hányadát valósították is meg ténylegesen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward