Elmaradnak a GTC 2020 nagy bejelentései

Az Nvidia vezetője szerint most nem a nagy termékbejelentések idejét éljük, inkább családunkkal, egészségünkkel és a közösségünkkel érdemes foglalkozni, valamint azzal, hogy csökkentsük a vírus terjedésének esélyeit.

Elmaradnak a GTC 2020 nagy bejelentései

Az Nvidia a partnerek, a látogatók, illetve az alkalmazottak védelme érdekében úgy döntött nemrégiben, hogy a szokásos éves GTC rendezvény idén kicsit másképp lesz megtartva, ugyanis az érdeklődőket nem a megszokott helyszínen várják majd az újdonsággal, hanem a monitorok előtt.

Az akkori bejelentés alapján a GTC 2020 egyes előadásait online formában közvetítették volna, míg a fontos termékbejelentésekről sajtóközlemények érkeztek volna, így lényegében minden fontos információt tálalni tudott volna a vállalat, mindezt pedig biztonságosan tehette volna.

Galéria megnyitásaAzóta változott a helyzet. Március 24-én mégsem árasztják el a friss termékek bejelentései a médiát, ugyanis az Nvidia első embere, Jen-Hsun Huang úgy gondolja, a GTC hírek egyelőre várhatnak, hiszen nem ez a legjobb idő a megosztásukra. Szerinte így, hogy az új és izgalmas termékeket nem jelentik be, saját munkatársaik, partnereik, a média képviselői és az elemzői, akik követik őket, illetve vásárlóik is világszerte arra koncentrálhatnak, hogy biztonságban legyenek és segítsenek a vírus terjedésének csökkentésében.

Noha az Ampere architektúra köré épülő üzleti kártyákról így most még nem kaphatunk információt, néhány előadást így is megtartanak, amelyek kutatóktól és fejlesztőktől származnak, hiszen ők érdekes témákkal készültek.

Az Nvidia első embere szerint most érdemes a családunkra, barátainkra és a közösségünkre koncentrálni. Együtt, összefogva túl tudunk lendülni a nehéz helyzeten. Egyébként az Nvidiánál is bevezették a home office módszerét, vagyis az alkalmazottak otthonról dolgoznak, több órabérben dolgozó munkatárs viszont „kényszerszabadságon van”, ám őket így is teljes mértékben megfizetik.

Arról egyelőre nincs hír, mikorra várhatóak a friss termékek bejelentései, ám most talán tényleg nem is ez a legfontosabb: a termékek megvárnak, bármikor megérkezhetnek, az egészségünkre azonban most kell  a legjobban vigyázni, ehhez pedig érdemes betartani a szakemberek ajánlásait, jobbat ugyanis jelenleg nem tehetünk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap