Elkészült az iOS 12.4 legújabb bétája

Elkészült az iOS 12.4 legújabb bétája

Az Apple már az iOS 13 fejlesztésére koncentrál, de még készül az iOS 12 talán utolsó jelentősebb frissítése is. Sokan arra számítottak, hogy az iOS 12.4-et a cupertinói alakulat a WWDC eseményt követően fogja elindítani, de nem így lett, ez továbbra is fejlesztés alatt áll, és immáron a negyedik béta kiadásának az érkezésérről számolhatunk be.

Az Apple nem közölte, hogy az iOS 12.4 milyen nagy újítást vezet majd be, és látható módosításra eddig senki sem bukkant. Szinte mindenki arra gondol, hogy az Apple Card támogatás lesz majd ennek a jelentős újítása. Az iOS 12.4 főleg azoknál az eszközöknél lesz lényeges, amelyek már nem kapják meg az iOS 13 operációs rendszert. És mivel az Apple most egészen nagy takarításba fog, sokan lehetnek az érintettek között. Az iPhone 5S és az iPhone 6 generáció támogatása is az iOS 13 érkezésével fog megszűnni, szóval egyszerre kétgenerációnyi készüléknek mond búcsút a cég.

Galéria megnyitása

A vállalat által mostanra publikált kiadási jegyzék egyébként említést tesz egy biztonsági probléma kiküszöböléséről, ami elvileg már az iOS 12.2 óta megvolt a rendszerben, de az iOS 12.4 esetében végre be lesz foltozva. Más részletek nem derültek ki ennek a kapcsán.

Mint a legtöbb bétát, ezt a mostani verziót is csak azoknak érdemes telepíteni, akik nem elsődlegesen használt készüléken tudják próbára tenni a rendszert, mert lehetnek még benne rejtett hibák. Ha valaki már a korábbi bétáit is igénybe vette az iOS 12.4-nek, akkor az OTA értesítést kap a mostani frissítésről, és egyszerűen telepítheti ezt, de egyébként csak olyanok vehetik igénybe, akik az Apple Beta Software Programban regisztrált fiókkal rendelkeznek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap