Elkészült az iOS 12.4

Számos bétát követően az Apple kiadta az iOS 12 negyedik jelentősebb frissítési csomagját.

Elkészült az iOS 12.4

Sokan arra számítottak, hogy az Apple Card lesz az iOS 12.4 kiemelt újítása, de a vállalat erről nem tesz említést sem a hivatalos kiadási jegyzékben. Az Apple-höz közel álló szaklapok szerint még nem rajtra kész az új szolgáltatás, és talán egy kisebb frissítéssel fogja majd ezt a szoftveres oldalon aktiválni a cupertinói alakulat.

A fejlesztők az Android és az iOS esetében is sokat dolgoztak már azon, hogy az új eszközökre való átállás egyre simábban menjen, és az iOS 12.4 esetében is üdvözölhetünk ezen a fronton egy módosítást. Ennél az operációs rendszernél már még kényelmesebben lehet „költözködni”. Egy régi iPhone cseréjénél az új iPhone-ra közvetlen vezeték nélküli kapcsolaton keresztül lesz lehetősége a felhasználóknak az adatok továbbítására. Ezt szimplán az új eszköz beállításának során lehet majd megoldani, igyekszik a funkciót mindenki számára könnyen használhatóan tálalni az Apple.

Galéria megnyitása

Az iOS 12.4 érkezésével az Apple News esetében a My Magazines szekcióban offline és online használat esetén is változott a letöltött tartalmaknak a hozzáférhetősége. Az Apple News+ szolgáltatást igénybe vevő felhasználók számára érdekes lehet majd, hogy a frissen megjelenő publikációk ki lesznek emelve a feed tetején. És még szintén a híreket szolgáltató alkalmazással kapcsolatos, hogy már lehetőség van a letöltési előzmények gyors és egyszerű törlésére. Ezt a News applikációban az Előzmények részen lehet megtenni a Clear All opció kiválasztásával.

Az egyszerűbb költözködést lehetővé tevő funkció érkezése, valamint a News tovább csiszolása mellett az egyéb fejlesztések és a javítások sem maradhattak el. Az iOS 12.4-nek a része egy olyan változtatás, ami újra lehetővé teszi az Apple Watch okosóra használata esetén az Walkie-Talkie funkciót. Ezt korábban egy hiba miatt kellett letiltania egy időre az Apple-nek. És bár a hazai olvasóinkat nem érinti, de a HomePod támogatást ez az iOS kiadás biztosítja Japánban és Tajvanon.

Galéria megnyitása

Azok az okostelefonok, amelyek az iOS 13 frissítést már nem kapják majd meg, valószínűleg ezen a verzión fognak maradni az életciklusuk végéig. Az Apple valószínűleg újabb jelentős frissítésre már nem készül az iOS 12 esetében, mostantól szinte minden erőforrását az iOS 13 fejlesztésére csoportosítja át. Az iPhone 5S, az iPhone 6, az iPhone 6 Plus, az iPad mini 2 és 3, az iPad Air és az iPod Touch 6 esetében kell lemondani az iOS 13 érkezéséről, ezeknél az iOS 12.4 lehet az utolsó nagyobb frissítés.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap