Elkészült az első 80 Plus Platinum tápegység

A tápegységek piacán már elég régóta harcolnak egymással a különböző gyártók, ugyanis mindenki azt szeretné elérni, hogy ő kínálhassa a piacon a leghatékonyabb tápegységeket. Az FSP most beelőzte az egész mezőnyt, ugyanis a cég legfrissebb tápegységével elsőként érdemelte ki a 80 Plus Platinum minősítést, amit csak a rendkívül jó hatásfok mellett üzemelő tápegységek kaphatnak meg.

Elkészült az első 80 Plus Platinum tápegység

A tápegységek piacán már elég régóta harcolnak egymással a különböző gyártók, ugyanis mindenki azt szeretné elérni, hogy ő kínálhassa a piacon a leghatékonyabb tápegységeket, ez ugyanis elég nagy presztízs. Az FSP most beelőzte az egész mezőnyt, ugyanis a cég legfrissebb tápegységével elsőként érdemelte ki a 80 Plus Platinum minősítést, amit csak a rendkívül jó hatásfok mellett üzemelő tápegységek kaphatnak meg.

A szóban forgó újdonság az FSP450-60PTM típusjelzést viseli és a Fortron műhelyében készült, ami egyébként ipari és OEM partnerek számára készít tápegységeket és nem mellesleg az FSP Group márkanév tulajdonosa. A 80 Plus Platinum a 80 Plus Bronze, Silver és Gold minősítések felett áll és csak az a tápegység érdemelheti ki, amely 20%-os terhelésnél 90%-nál, 50%-os terhelésnél 92%-nál, míg 100%-os terhelés esetén 89%-nál magasabb hatásfok mellett dolgozik. Az FSP újdonsága a feltételeknek tökéletesen megfelel, ugyanis 20%-os terhelésnél 90,79%-os, 50%-os terhelésnél 93,13%-os, míg 100%-os terhelésnél 91,89%-os hatásfok mellett dolgozik, ami igen-igen szép eredmény.

Az új, ATX formátummal rendelkező szuper hatékony tápegység 450W-os teljesítményt kínál és hagyományos, nem moduláris felépítéssel érkezik, azaz a különböző tápkábelek nem lesznek majd lecsatolhatóak. Az új tápegységet múlt hónapban tesztelték, az viszont nem tudható, hogy mikor kerül forgalomba és pontosan mekkora összeg szerepel majd az árcéduláján.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward