Elkészült az AMD Catalyst 14.7 RC3 driver

Az új driver mindent tartalmaz, amit az előző RC kiadás, plusz egyes játékokhoz, illetve a 4K-s monitorokhoz is kínál optimalizációt.

Elkészült az AMD Catalyst 14.7 RC3 driver

Az AMD elérhetővé tette a Catalyst 14.7 RC driver legújabb kiadását, amely az RC3-as jelzést viseli. Az új eszközillesztő szoftver minden újítást tartalmaz, amit a 14.7 RC kiadás, de ezen felül néhány extrát is kínál, amelyek miatt érdemes lehet kipróbálni. Mivel WHQL aláírás nélküli driverről van szó, így előfordulhatnak még kisebb hibák – próba előtt ezt nem árt szem előtt tartani.

Az új driver telepítése után a Xaviant Lichdom: Battlemage című játékában némi gyorsulást tapasztalhatunk, de a Watch Dogs mellé is érdemes lehet telepíteni, hiszen ennél a címnél az optimalizációknak köszönhetően a korábbinál gördülékenyebb játékmenetben lehet részünk. További extra, hogy a Carbine Studios WildStar című játékához érkezett egy CrossFire profil, a 4K-s monitort használók pedig ezentúl jobb képi megjelenésre számíthatnak, hála az optimalizációknak, amelyek csökkentik a képvillódzás mértékét.

A Radeon HD 5000-es, HD 6000-es, HD 7000-es, HD 8000-es, R5 200-as, R7 200-as és R9 200-as asztali videokártyákhoz, illetve processzorba integrált videóvezérlőkhöz készített driver Windows 7-es és Windows 8.1-es operációs rendszerekhez érhető el, letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward