Elkészült az AIDA64 5.70-es kiadása

A legújabb változat a Vulkan API támogatásával érkezik, plusz tartalmaz Ray-tracing teszteket is, és természetesen még több hardvert támogat, mint elődje.

Elkészült az AIDA64 5.70-es kiadása

A magyar fejlesztésű, sokak által kedvelt és aktívan használt AIDA64 újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis elkészült az alkalmazás 5.70-es kiadása, amely Ray-tracing tesztekkel, illetve Vulkan API támogatással bővült.

A legfontosabb újítások egyike, hogy az új tesztprogram immár Vulkan támogatást is kínál, vagyis tartalmaz információs lapokat a Vulkan API használatát támogató grafikus processzorokhoz. További fontos újítás, hogy az új változat immár AVX és FMA gyorsítással működő FP32-es és FP64-es Ray-tracing Benchmarkokat is tartalmaz. Processzorok, illetve SoC egységek frontján továbbfejlesztett AMD Zen Summit Ridge támogatás, valamint továbbfejlesztett Intel Kaby Lake támogatás szerepel a listán. Az új változat már tartalmaz GPU információs lapokat az AMD Radeon R5 340X és a Radeon R7 350X modellekhez, valamint az Nvidia GeForce 920MX, GeForce 930MX és GeForce 940MX videokártyákhoz is.

Az 5.70-es Extreme kiadás próbaváltozata

A Corsair termékei ezúttal kitüntetett figyelmet kaptak, ugyanis a Corsair Link szenzor-támogatáson felül az AXi tápegységek szenzorjainak támogatása is bekerült a repertoárba, de az alkalmazás a Strafe, G13, G19 és G19s RGB LED billentyűzeteket is felismeri. Ezen felül a Corsair, a Logitech és a Razer RGB LED világítással ellátott egereihez is érkezett megfelelő támogatás.

Az ACPI 6.1-es támogatással ellátott AIDA64 5.70 a Logitech Arx és RemoteSensor mellé több információs lapot is nyújt, a Koolance és a T-Balancer szenzoreszközöket pedig az eddiginél jobban támogatja. Végül SSD meghajtók terén is bővült a tudástár, ugyanis a Kingston SSDNow UV300-as meghajtók mellett a Samsung CM871-es, valamint a Samsung PM871-es sorozat tagjai egyaránt felkerültek a támogatott termékek listájára.

Az AIDA64 30 napig ingyenesen kipróbálható tesztverziói a vállalat hivatalos weboldaláról tölthetőek le, ahol a teljes verziós kiadások megvásárlására is mód nyílik. A szoftver automatikus frissítő szolgáltatás keretén belül egyszerűen naprakészen tartható, operációs rendszerek terén pedig a Windows 95-től a Windows 10-ig bezárólag több kiadás támogatása is biztosított.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward