Elkészült az AIDA64 4.50-es kiadása

Az AIDA64 4.50-es változata több új hardver támogatásával bővült, de emellett egy új OpenCL alapú GPGPU teszt is bekerült az újítások közé.

Elkészült az AIDA64 4.50-es kiadása

A FinalWire szoftverfejlesztői az elmúlt időszakban sem tétlenkedtek, így elkészülhetett az AIDA64 legfrissebb kiadása, amely immár a 4.50-es verziószámot viseli. A népszerű, magyar fejlesztésű diagnosztikai-, információs- és tesztprogram repertoárja számos újdonság támogatásával bővült, sőt, még egy új teszt is helyet kapott benne.

Az új teszt egy OpenCL alapú GPGPU AES 256-bites kriptográfiai teszt, amely a modern GPU-k, illetve az APU-k kriptográfiai teljesítményének mérésében segít. Az új kiadás kibővített AMD Mantle API diagnosztikai támogatást is kapott, de emellett az AMD Radeon R9 295X2-es, illetve a FirePro W9100-as videokártya támogatásával is bővült.

A 4.50-es kiadás továbbfejlesztett támogatást kínál a Haswell-E processzorokhoz, illetve a DDR4-es memóriamodulokhoz – utóbbiak esetében még a DDR4 XMP 2.0-s memóriaprofil támogatása is megoldott. A friss szoftver ezeken felül az Intel H97-es és Z97-es lapkakészletei köré épülő alaplapokat is támogatja. Nvidia fronton a GeForce GT 740, illetve a GeForce GTX Titan Z támogatásával bővült a repertoár, ADATA fronton pedig az SP920-as SSD sorozat tagjai kerültek be az újdonságok közé.

Az új, négyféle változatban is elérhető AIDA64 4.50-es alkalmazás 30 napos időkereten belül szabadon kipróbálható, és a szokásos automatikus frissítés opció is a kínálat részét képezi. Az érdeklődők innen szerezhetik be a népszerű alkalmazás legfrissebb kiadását.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward