Elkészült a GeForce 399.24-es Nvidia driver

Az új eszközillesztő-szoftver a legfrissebb játékok támogatására koncentrál, ugyanakkor tartalmazza két hiba javítását is.

Elkészült a GeForce 399.24-es Nvidia driver

Az Nvidia ismét kiadott egy friss drivert, ami szokás szerint Game Ready státuszú és még WHQL aláírással is rendelkezik. A 399.24-es kiadás ezúttal a legújabb játékok támogatására, valamint néhány hiba kijavítására koncentrál, újításokat egyáltalán nem hoz.

Új játékok terén a Shadow of the Tomb Raider, a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout nyílt béta, valamint az Assetto Coras Competizione korai hozzáférése szerepel a listán, vagyis aki ezekkel a játékokkal szeretne játszani, a 399.24-es drivert érdemes használnia.A játékokhoz kapcsolódik még, hogy a Shadow of the Tomb Raider, a Dying Light: Bad Blood és az Insurgency Sandstorm is kapott Nvidia Highlights támogatást, ami azért jó, mert az adott játékban elért legjobb eredményünkről videó készül, amit aztán meg lehet osztani Facebookon, YouTube-on és akár Weibón is. A Shadow of the Tomb Raider és az Insurgency Sandstorm esetében extraként még Ansel támogatás is rendelkezésre áll, amivel művészi fotókat készíthetünk az adott játék különböző helyszínein – a képet elláthatjuk különböző szűrőkkel, de akár HDR képet is készíthetünk, sőt, még 360 fokos screenshot létrehozására és megosztására is van mód.

Galéria megnyitása
A dokumentáció a hír végén található linken keresztül érhető el

A hibajavítások között is csak két korábbi probléma szerepel. Az egyik azt a hibát küszöböli ki, ami akkor jelentkezett, ha 16 maggal és 32 szállal rendelkező processzorról 32 maggal és 64 szállal rendelkező processzorra váltott a felhasználó, ekkor ugyanis a 3D játékok teljesítménye a felére esett vissza. A másik hiba a Core 2 Duo és a Core 2 Quad processzorral ellátott konfigurációkat érintette: a driver nem települt megfelelően. Ha telepítjük a GeForce 399.24-es drivert, ezek a hibák megszűnnek.

Az új kiadást tartalmazza az nView 149.21-es, a HD Audio Driver 1.3.37.4-es, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.17.0524-es, valamint a GeForce Experience segédprogram 3.14.1.48-as kiadását is. A 399.24-es driver a GeForce 600-as sorozattól felfelé támogatja az Nvidia videokártyákat, operációs rendszerek terén pedig csak a 64-bites kiadások szerepelnek a támogatott szoftverek listáján. A szoftvert a GeForce Experience alkalmazáson keresztül automatikusan, a megjelenés pillanatában be lehet szerezni, de alternatív módon az Nvidia szerveréről is letölthető. A driverhez tartozó dokumentáció itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward