Elkészült a GeForce 353.62 Game Ready driver

Az új kiadás Windows 10 támogatással érkezik, ám a DX 12 és a WDDM 2.0 egyelőre csak Kepler és Maxwell GPU esetén érhető el. Fermihez később aktiválják.

Elkészült a GeForce 353.62 Game Ready driver

Az Nvidia egy friss GeForce drivert mutatott be, amely Game Ready és WHQL minősítéssel egyaránt rendelkezik, sőt, még a frissen megjelent Windows 10-hez is használható. Utóbbi alapján teljes körű Windows 10 támogatásra számíthatunk, de a driver Windows 8.1-hez, Windows 7-hez és Windows XP-hez is elérhető.

A DirectX 12 támogatás a hivatalos weboldal szerint jelenleg csak a Maxwell és a Kepler architektúra köré épülő grafikus processzorokhoz jár, de később, ahogy a DirectX 12-es játékok kezdenek megjelenni, a Fermi alapú videokártyák is megkapják a DirectX 12 támogatást. WDDM 2.0 esetében hasonló a helyzet: a WDDM 2.0-s támogatás egyelőre csak Kepler és Maxwell esetén érhető el, a Fermi alapú megoldások jelenleg WDDM 1.3-as támogatást élveznek, de később WDDM 2.0-s támogatást is kapnak.

Az új driver Game Ready kiadás, azaz a játékosok számára feltétlenül megéri telepíteni, ha a különböző címek alatt a lehető legjobb játékélményre vágynak. Az új driver néhány friss vagy frissített SLI profilt is felvonultat, ezeket az alábbi felsorolás összegzi:

•Assassins Creed: Unity - Letiltott SLI-AA

•Batman: Arkham Knight - SLI profil hozzáadva (nem a GFE-n keresztül)

•Hai Zhaqn Shi Jie - SLI profil hozzáadva

•Killing Floor 2 - SLI profil hozzáadva

•Metro: Last Light - SLI profil frissítve

•Motocross - SLI profil hozzáadva

•MotoGP 15 - SLI profil hozzáadva

•Squadron 42 - Star Citizen - SLI profil hozzáadva

•Total War: Arena - SLI profil hozzáadva

Érkezett néhány hibajavítás is. Windows 10 alatt korábban probléma volt az egérmutató mozgásával, az ugyanis nem követte túl pontosan az egér mozgását – ez a hiba már a múlté. Windows 7 és Windows 8.1 alatt nem omlik össze többé a Sony Vegas Pro 13 renderelés közben, de a Chrome webböngészővel kapcsolatos hiba is a múlté. Bekapcsolt G-Sync esetében egy- és több GPU-s rendszereknél öt másodperces késleltetéssel váltott a rendszer a különböző alkalmazások vagy játékok között, de újak indításakor is jelentkezett ez a kellemetlenség, viszont többé nem fog.

A GeForce 353.62-es Game Ready WHQL driver a HD Audio driver 1.3.34.3-as, a PhysX rendszerszoftver 9.15.0428-as, a GeForce Experience alkalmazás 2.5.12.11-es, illetve a Cuda 7.5-ös kiadásával érkezik, letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni. A driver a GeForce 400-as és GeForce 400M sorozattól felfelé minden GeForce sorozatú asztali- és mobil Nvidia videokártyával kompatibilis.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward