Elkészült a Galaxy S20 kamerájának frissítése

Elkészült a Galaxy S20 kamerájának frissítése

A Samsung most kezdte el a Galaxy S20 forgalmazását, de rögtön két nagyobb frissítés is elérhető a készülékre. A mostani, második frissítésre azért volt szükség, mert kiderült a megjelenés előtti tesztek során, hogy a Galaxy S20 kamerájával valami nincs rendben. Hiába kapta meg a Galaxy S20 Ultra az eddigi legkomplexebb hardveres egységet, a szoftveres oldalon bukdácsolt a működés.

A Galaxy S20 széria első komolyabb, megjelenés előtti frissítésében is voltak már kamerával kapcsolatos hibajavítások, és a mostani kiadásban is elsősorban ezeket emelte ki a Samsung. Mind a három Galaxy S20 modellt egyaránt érinti a frissítés, a szoftver a G980(1)NKSU1ATC2, a G985(6)NKSU1ATC2, és a G988NKSU1ATC2 azonosítóval futott be az S20, az S20+ és az S20 Ultra modellek számára.

A mostani frissítést követően az automatikus fókuszálás hatékonyabban megy majd, és még a manuális élességállítást is jobban ki lehet majd használni az okostelefonokon. Az első teszteket követően szinte mindenki tapasztalta, hogy a fókuszálás néha eléggé problémásan ment a mobiloknak, de így talán már nem lesz gond. És mivel a felhasználók első hulláma éppen, hogy kézbe kapta a mobilt, így remélhetőleg nem is fognak azonnal rossz tapasztalatokkal gazdagodni.

Galéria megnyitása

A frissítés hatással van a gesztusvezérlésre is, ami az új készülékeknél az Android 10 és a One UI 2 előtérbe kerülésével még nagyobb hangsúlyt kapott, mint eddig. Az ujjmozdulatok használatára pontosabban és gyorsabban reagálnak majd az okostelefonok, és néhol újabb gesztusok is hozzá lettek adva a rendszerhez.

A csúcsmodellek második OTA frissítése nem éppen kis mérettel rendelkezik, nagyjából 250 megabájtos lett, szóval, akinek nincs korlátlan adatkerete, az mindenképpen jobban teszi, ha stabil Wi-Fi kapcsolat mellett vág bele a letöltésbe. Amikor elérhető a mobilra, akkor ezt automatikusan feldobja egy értesítéssel a rendszer, de manuálisan is lehet keresni; az érintett készülék beállításaiban, a szoftver frissítés saját menüpontjában ellenőrizhető, hogy van-e frissítés.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap